Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Ето

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Ето
Коментари Харесай

Три минути: Гешев иска да разпита Петков, но и Петков иска да пита Гешев. В Гърция вече може и без PCR

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Ето най-важното:
Гешев и Цацаров против правителствотоКакво се схванаха Макрон и ПутинНай-бързият скиор
Главният прокурор и началничката на кабинета му Лена Бориславова на разпит. Гешев чака да получи лист с имената на мафиотите, които Петков е загатнал по време на срещата им в петък. Премиерът по-късно сподели, че ще помогне и зададе съответни въпроси - за кюлчетата, къщата в Барселона, “осемте джуджета ”, Пеевски и така нататък

Успоредно се развива различен сходен сюжет. Председателят на антикорупционната комисия КПКОНПИ, прикани правосъдната министърка Надежда Йорданова. Повод са думи на Йорданова, че има данни за осъществени от Иван Гешев закононарушения. Министърката отговори, че няма да се яви, тъй като Цацаров няма право да я приканва.

Уволненият някогашен шеф на "Булгаргаз ", че може да стане обвинен. Това сподели той откакто беше разпитван над пет часа в Софийската градска прокуратура. Премиерът и вътрешният министър споделиха преди седмица, че чакат обвиняване.

Енергийният регулатор на покупко-продажбите за продажба на газ от “Булгаргаз ”, направени в последните дни. Бивши ръководещи от ГЕРБ и Българска социалистическа партия упрекнаха сдружението, че е имало нагласени продажби.

До края на годината предстоят договаряния за доставка на газ от Русия. В понеделник председателката на Европейската комисия, че Кремъл употребява доставките на газ като политически лост.

Имате ли мнение по тези тематики? Коментирайте на или на страницата ни във.
Путин заплашва, учениците в Украйна упражняват
Снощи в Кремъл стопанинът френския президент Еманюел Макрон. Двамата намекнаха за вероятен прогрес на договарянията. Путин обаче заплаши с война, в случай че Украйна влезе в НАТО и опита да си върне анексирания от Русия полуостров Крим.

си наличие в Полша, Литва, Латвия и Естония, в случай че Русия остави своите елементи в Беларус и след плануваните там военни учения, сподели ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер.

Намерете още 2 минути през днешния ден, - учебните заведения в Украйна се приготвят учениците за допустима война с Русия. В едно от учебните заведения в Киев полицията демонстрира бомби и снаряди, а децата упражняват евакуация.

“Реалността е, че Русия има все по-малко какво да предложи и губи позиции. Все по-малко народи желаят да търгуват и поддържат връзка с нея, все по-рядко тя се приема за модел, за опора и за общо бъдеще. Голата мощ просто не може да скрие и обезврежда тази действителност и от ден на ден наподобява на финален мотив ” - не пропускайте.

“Какво да прави една тирания, откакто към този момент е по петите на някой неуместен човек? За самия неуместен е ясно – или е избутан в ъгъла, или е в пандиза, или е в гроба. Но какво да прави властническият режим с всичко, което е останало от преследвания човек? ” - по какъв начин Кремъл преследва даже и паметта за политическите си съперници.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Всеки пети с COVID-19 в болница е умрял
След съвсем 2 години за чужденци. Условието е да са имунизирани с две дози. Самото население на Австралия е изцяло имунизирано над 80 на 100.

единствено със документ за имунизация или преболедуване на COVID-19, без да е належащо да вършиме и PCR тест, както беше до момента.

, който е постъпил в българска болница с ковид през 2021 година, е умрял. Официалната смъртност е 18.3%, демонстрира разбор на "Индекс на лечебните заведения ", който употребява публична информация от Министерство на здравеопазването.

Присъединете се към общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Компанията притежател на Facebook и Инстраграм –, че е допустимо да спре достъпа до обществените си мрежи в Европа. Причината са регулации, свързани с обмена на данни.

Той стартира кариерата си в алпийските ски през 2006 година, когато е на 19 години. В понеделник стана най-бързият скиор в историята на олимпийските игри. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР