Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро.

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро.
Коментари Харесай

Три минути: Кредитните досиета на КТБ ги няма. Хората пак осъдиха насилието. Искрен ли беше Рашидов?

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Дебора проговори за пръв път след нападението Рашидов е свикан да напусне Народното събрание Путин отново назова България неприятелска страна
Кредитните досиета на банкрутиралата през 2014 година Корпоративна комерсиална банка (КТБ), които биха помогнали за възобновяване на имуществото ѝ, липсват.

Това пишат сътрудниците от, базирайки се на първия оповестен, само че неогласен пред медиите на Сметната палата, откогато неин ръководител стана Димитър Главчев от ГЕРБ. Проверката визира активността на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Според изданието инспекторите са открили неналичието на разказани недвижими парцели, описи на наличните скъпи книги в пространствата на КТБ. От фонда обяснили, че част от скъпите книги са били конфискувани от прокуратурата преди запечатването на банката, само че копия на протоколите от изземванията не са приложени към описите по Закона за банковата неплатежоспособност.
Дебора проговори обществено
Пребитата, рязана с макетен нож и остригана 18-годишна Дебора Михайлова от Стара Загора в свое видеообръщение, с цел да благодари за всеобщата поддръжка.

Това съответства с три, както и със известие на прокуратурата, че лекари от старозагорската болница, където беше призната и изследвана Дебора след нападението в края на юни,, по-подробна експертиза на раните ѝ. Такава въпреки всичко ще бъде направена, само че от експерти в различен град.

На разнообразни места в страната и шествия против насилието. Част от стачкуващите насочиха недоволството си против депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов, който ден по-рано разяснява тематиката със закона против домашното принуждение по този начин:

“Има и в този момент закони. К‘во чешем езиците? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че след 15 години [...] изнасилвани. Като оня американския режисьор, `дето го направиха на маймуна. ”

След като стана ясно, че репликата му е
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР