Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Бомба до колата на Гешев. ГЕРБ, “Възраждане” и ИТН казаха, че е терористичен акт

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Бомбата и Иван ГешевОще една убита женаПенелопе Крус на 49
, по който е минавал основният прокурор Иван Гешев. Заместникът му Борислав Сарафов сподели, че това е терористичен акт против самия Гешев. Никой не е потърпевш. Министерство на вътрешните работи беше по-сдържано и заяви за “инцидент ”.

Подробностите още са нищожни. ” осъдиха “терористичния акт ” и го нарекоха офанзива “срещу държавността ”. Атанас Атанасов от ПП-ДБ позволи инсценировка.

Медиите оповестяват обособени елементи - гърмежът е “управляван от боен дрон ”, а е намерено второ взривно устройство по маршрута на Гешев. Няма удостоверение нито за едното, нито за другото.

, че казусът идва в миг, когато Иван Гешев се афишира за жертва на скрит план и когато в Народното събрание има желание за ограничение на пълномощията му.
Ще има ли държавно управление
Президентът към момента не е връчил на ГЕРБ първия мандат за държавно управление. В това време представителите на ГЕРБ приказват за втория мандат на ПП-ДБ. Партията на Бойко Борисов първо заявява, че с присъединяване на Кирил Петков и Асен Василев. После сподели, че ще предложи собствен претендент за министър председател, с “Продължаваме смяната - Демократична България ” зациклят. След това пък сподели, че може и да поддържа на Асен Василев. През цялото това време ПП-ДБ мълчат.

Служебното държавно управление утвърди с недостиг от 6,4% и го внася в Народното събрание. Депутатите би трябвало да решат какво да вършат с него.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Какво става с панаира?
В почивните дни от Европейски Съюз договориха краткотрайна възбрана за вноса на зърно от Украйна.

Ако се питате какъв е казусът с украинското зърно, намерете още 5 минути през днешния ден, с цел да - всичко е обяснено.

В края на предходната седмица прокуратурата стартира инспекция след за преодоляването на Пловдивския панаир от Георги Гергов с присъединяване на ГЕРБ.

Намерете 20 минути тази седмица, с цел да гледате за панаира, Гергов и подаръците от политиците. Само по този начин ще разберете защо става дума.

В Перник беше. За убийството беше упрекнат нейният брачен партньор. Преди това жертвата е подавала сигнали за принуждение и е получила ограничаваща заповед.
Пригожин против Кремъл
В последните пет месеца армията на Русия е изгубила единствено край Бахмут, твърди разузнаването на Съединени американски щати.

Основателят на съветската паравоенна формация Вагнер заплаши да изтегли войските си от Бахмут, в случай че проблемите с доставките на муниции не бъдат решени.

най-високопоставения си военачалник, отговарящ за логистиката, преди предстоящото контранастъпление на украинските сили.

Украински боен назова детонацията и пожара в петролно хранилище в Севастопол „ “ в отговор на вълната от ракетни удари по цивилни цели в Украйна, които убиха минимум 25 души ден по-рано.

С нов закон ще изискват от жителите на окупираните територии в Украйна да се откажат да бъдат жители на страната си.

Последвайте Свободна Европа и, с цел да получавате най-важното напряко в телефона си.
И три рекомендации
за пръв път посещава Украйна броени дни преди началото на съветската инвазия. Въпреки заплахите той взема решение да остане в Харков, с цел да оказва помощ на локалните.

Вчера беше 1 май - чудноват празник, както. “Вместо чувство на насладата от труда, става дума за несъществуващи проблеми ”. Не пропускайте този роман.

Красива, чувствена и органична. И в живота, и на екрана. Тя е - любимката на Педро Алмодовар и обичаната на Хавиер Бардем. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР