Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Който не плаща с рубли, си има проблеми. Откъде идват лъжите за еврото и насекомите

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Прокуратурата и “Газпром ”Самолети за УкрайнаТодор Господинов и горяните
Прокуратурата упрекна някогашния министър на енергетиката Александър Николов, негов заместител и тогавашния началник на “Булгаргаз ” за нанесени вреди, в рубли и са купили от други снабдители. Сигналът беше подаден от ГЕРБ. “Изглежда българската прокуратура се пробва да покаже, че на всеки, който играе против ползите на Русия, и в отбрана на България, ще му бъде повдигнато обвиняване ”, разяснява някогашният министър председател Кирил Петков.

Главният прокурор се оказа, че е бил си в Съединени американски щати. Въпреки това обаче прокуратурата интензивно информираше за събитията, които е посетил там. Припомнете си сред закуска и закуска.

Някои български политици започнаха да размахват ново чучело - промяната на лв. с еврото. Намерете още няколко минути през днешния ден, - кой, по какъв начин и за какво плаши с еврото.

Идват петите подред избори в границите на две години. Как се управляват даренията за партиите и? Отговорите са от Диана Ефтимова от Института за развиване на обществената среда.
Как да помогнете
Потвърдените жертви от земетресенията в Турция и Сирия към този момент са над 15 хиляди. Турският президент посети едно от най-пострадалите места. В същото време в Турция пораства гневът против така наречен налог земетресение поради подозрения дали парите са употребявани за попречване на бедствия.

структурите си и стартира да събира помощи за потърпевшите в Турция. Почетният ръководител Ахмед Доган сподели, че подарява 1 милион турски лири, което е малко по-малко от 100 хиляди лв..

Много жители и организации започнаха акции в помощ на потърпевшите от земетресенията. по какъв начин да се свържете с тях, в случай че желаете да помогнете.

Последвайте Свободна Европа и.
Откъде идва лъжата за щурците
Представяте ли си някой да ви задължи да изядете един щурец? Абсурдно е, нали. От това обаче се опасяват доста хора, излъгани от. Нейните следи водят към Русия. Не пропускайте това следствие на Георги Ангелов.

Англия обмисля на Украйна и ще форсира темповете, с които да изпрати на Киев обещаните танкове. Това стана ясно след визитата на украинския президент Володимир Зеленски в Лондон.

По-късно, където се срещна с Макрон и Шолц, от които също изиска самолети и тежко въоръжение за Украйна.

Русия предложения, който се включи по видео връзка в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Той сподели, че нашествието “не е непровокирана ”. Посланикът на Киев го назова “просто една тухла в стената ” на съветската агитация.

Украинските и съветски сили не престават да в източна Украйна. Руските офанзиви са най-силни в Донецка, Сумска, Харковска, Херсонска и Запорожка области.

Международният проверяващ екип на, който се разруши в Донбас през 2014 година, сподели, че не може да намери обвинените, само че отговорността за нещастието е на съветския президент Владимир Путин.

е получил отговор от Следствения комитет на Русия - няма следствие против него. В същото време той продължава да е в листата на Москва на търсените лица. Не е известно за какво.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Човек на деня и още нещо
Той е някогашен публицист, печелил награди за следствия против корупцията. Има персонална причина да опише в книга за придвижването на горяните след 1945 година, само че счита това и за публичен дълг. Той е и е Човек на деня на Свободна Европа.

Тесла е захласнат от цифрата 3 - постоянно мие ръцете си три пъти, обикаля три пъти постройката, преди да влезе в нея, живее в стаи на третия или 33-я етаж. на Пламен Асенов за Никола Тесла в рубриката за великите европейци.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Може да погледнете по какъв начин наподобява нашият нов седмичен бюлетин “ ” - единствено историите, без които не можете. Може да се.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР