Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ залага само на Габровски и изключва преговори за друг кандидат при трети мандат

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Николай ГабровскиГоворят женитеЛарс Нордби от Велико Търново
Днес няма мачове на Световното, само че пък номинираният от ГЕРБ за министър председател проф. Николай Габровски връща на президента мандата за държавно управление. Партията на Бойко Борисов реши да предложи за гласоподаване кабинет, още преди да има декларирана задоволително поддръжка. кого да включи като претендент за министър.

В медийни участия представители на ГЕРБ броят поддръжката на Движение за права и свободи за сигурна, което накара и да каже, че партията ще реши във вторник дали да гласоподава за Габровски.

Засега всички, с изключение на Движение за права и свободи и “Български напредък ”, са споделили, че няма да поддържат мандата на ГЕРБ., че ще продължи да упорства на оферти от Габровски кабинет и при трети мандат. Само да припомня - възможен трети мандат отива при партия по желание на президента, която няма по какъв начин още веднъж да бъде ГЕРБ.

А вие какво мислите по тематиката? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Какво става на границата с Турция
България да предприеме " бързи и ефикасни дейности " във връзка данните за и в региона на българо-турската граница. Става въпрос за разкритията от интернационално журналистическо следствие, в което взе участие и Свободна Европа.

Вътрешният министър, че Ердоган е поел ангажимент “да затвори ” границата откъм турска страна и да понижи мигрантския напън. Демерджиев беше в делегацията на президента Ердоган преди два дни.
“Русия няма да завоюва тази война ”
за Украйна към този момент е реалност. Парламентът го одобри без гласовете на Българска социалистическа партия и “Възраждане ”. Сега следва депутатите да одобрят и съответния контракт за даване на оръжие.

“ тази война ”, сподели от трибуната Явор Божанков и малко по-късно беше изключен от парламентарната група на Българска социалистическа партия. На идващия ден той си татуира овца, а в неделя сподели, че като самостоятелен.

В София се организира малочислено шествие в поддръжка на Русия и с апели за победа на Москва. заповед за прекратяването му, само че едвам откакто то към този момент беше завършило.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, препоръчайте го на другари и им изпратете
Русия оставя милиони без ток
да продължи да освобождава свои територии и с настъпването на зимата. 300 хиляди души към момента са без ток в Одеса поради съветска офанзива с дронове против сериозна инфраструктура, която в началото остави без ток, вода и отопление милион и половина индивида.

Мобилизацията в Русия продължава. Тя се оказа доста по-голяма от авансово оповестената., чиито мъже избягаха от мобилизацията.

Разследване още веднъж свърза президента Путин с яхти, замък и 1 милиарда $. Той е " измамен от ", споделя един от създателите.

Руският опозиционер Иля Яшин беше наказан на 8 и половина години затвор за “разпространяване на фалшификации за съветската войска ”., е да заяви в канала си в YouTube за убийствата в украинския град Буча.
Около България
още веднъж се повиши. Сръбският президент Вучич желае позволение да изпрати свои войски, с цел да подсигурява сигурността на сръбското население. Ръководството на Косово го упрекна в провокации.

в Европейския парламент се разраства. Гъркинята Ева Кайли е с отнети пълномощия на зам.-председател поради арестите и разпитите по отношение на заплащания от Катар.

Елате в общността на Свободна Европа във и ще получавате всичко напряко в телефона си.
И още две, с цел да е пъстър денят ви
От 2017 насам норвежецът Ларс Нордби трансформира живота във Велико Търново. Намерете още 3 минути, с цел да гледате на Боян Тончев.

Първо филмите му впечатляват поради специфични резултати. През годините историите на обаче стават все по-богати. Един от пиковете му е " Аватар ", чието продължение в този момент има международна премиера. Камерън е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР