Най-успешният български сериал – Под прикритие“, се завръща в ефира

...
Най-успешният български сериал – Под прикритие“, се завръща в ефира
Коментари Харесай

"Под прикритие" се завръща

Най-успешният български сериал – „ Под прикритие “, се завръща в ефира на Българската национална телевизия. Снимките на петия, финален сезон на поредицата, започнаха на Свети Влас с доста екшън и нови герои. Зрителите могат да чакат обичаната си престъпна драма в ефир в края на ноември. Култовият сериал наложи висок стандарт на произвеждане на сериали у нас, и провокира същинска зрителска фикс идея.

След края на четвърти сезон, който приключи с трагични обрати – разкриването на Мартин и разстрела на Джаро, ползата към „ Под прикритие “ е предизвикан и от упованието по какъв начин ще продължи историята. Не единствено за феновете в България, само че и за стотици милиони по света, тъй като сериалът към този момент е продаден в 149 страни в Европа, Централна, Северна и Латинска Америка и Азия. От средата на септември българската поредност завладя публиката и в Меката на престъпните сюжети за мафията – Италия.

„ Петият сезон на „ Под прикритие “ би трябвало да върне на феновете интереса и любовта към сериала. И би трябвало да го направи с нещо, което до този миг не са виждали в предходните четири сезона. Те ще станат очевидци на извънреден сценарен ход, който е вероятен единствено тогава, когато историята свършва. Това, което се опитахме да създадем с четвърти сезон, е да проверим дали можем да презаредим един план, плануван за три сезона. Продължихме най-много поради зрителския интерес и международната дистрибуция. Много значимо е един артикул да свърши тогава, когато към момента е  доста добър. Зрителите би трябвало да се разделят със своите герои до момента в който към момента са влюбени в тях “, разкри от снимачната площадка програмният шеф на Българска национална телевизия 1 Севда Шишманова.

Освен обичаните персонажи в паметната кримка - Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. В пети сезон ще забележим както познати български звезди от малкия екран и театъра, по този начин и интернационален каст. Трима са към този момент известните нови артисти, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, прочут от поредицата на Българска национална телевизия „ Недадените “, и звездите на Народния спектакъл Христо Петров и Дарин Ангелов. В момента се организира кастинг и за нова съществена женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона. Снимките в морския курорт провокираха същинска еуфория и повече от 500 души се явиха на кастингите за статисти, които се организираха в края на предходната седмица.

„ Има няколко напълно нови облика, които ще бъдат пресъздадени от надарени български артисти. Разбира се, съществена роля ще има и Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие. Останалото феновете ще видят сами. Благодарен съм на целия екип и на домакините ни в Свети Влас за съдействието за фотосите, което дава опция продукцията да се снима на високо равнище “, разяснява продуцентът Димитър Митовски.

Режисьори на епизодите ще бъдат Димитър Митовски, Виктор Божинов и Зоран Петровски. Зад камерата застава операторът Радослав Гочев, а непредвидените обрати и ходове в сюжета са дело на Теодора Маркова и Георги Иванов. Двамата работиха по първия и втория сезон на „ Под прикритие “, както и за „ Стъклен дом “, „ Революция Z “ и „ Фамилията “.

Захари Бахаров, който влиза „ в кожата “ на суровия мафиот Иво Андонов, разкри, че ще има съществени промени в неговия персонаж. „ Иво се е устремил към доста висока цел, която даже и аз не зная дали е постижима за него. Предстои да забележим до каква степен ще стигне и на какво е кадърен, преследвайки задачите си “, загатна той.

Бойко Кръстанов, който е новото скрито ченге, разкри, че с цел да влезе в ролята, е чел доста и даже се е срещнал с настоящ служител на реда, работещ под прикритие. „ Всички би трябвало да признаят, че „ Под прикритие “ е феномен “, тъй като не икономисва нищо от живота ни подобен, какъвто е “, разяснява Мариан Вълев – Куката.

Продуцент на сериала е Българска национална телевизия, а изпълнителен продуцент – „ Камера Ентъртейнмънт “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР