Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в

...
Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в
Коментари Харесай

Кобрата нокаутира Франк Мир в дебюта на новия боен спорт “Триадна битка“

Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд в революционния формат " Триадна борба " на галавечер в Тексас, проведена от " Трилър ".

Пулев стартира с ляв прав в тялото и ляв прав в главата, което предизвика Мир незабавно да влезе в клинч и да стартира да придържа ръцете на противника. Двамата разменяха къси юмруци в главата, а при отдръпването Кобрата вкара хубава композиция ляв-десен в задачата. Нова такава сполучлива канонада очевидно разклати Мир, който несъмнено изпитваше компликации да се придържа на крайници. Още един разрушителен десен прав в главата на американеца го разклати и той изглеждаше в безсъзнание, без значение че стоеше на крайници. Кубрат спортсменски не нанесе повече провали на Мир, а реферът Дан Миралиота с огромно забавяне маркира ТКО в самия завършек на рунда.

" Съперникът ми е доста добър и го почитам, той е първенец в ММА. Но бях прекомерно добър, прекомерно бърз за него и той въобще не виждаше ударите. Това е необикновен нов формат и може би това е бъдещето. ММА е добър спорт, само че боксът е на по-високо равнище. Имаше доста българи, които ме поддържаха. Бях сигурен в триумфа ", сподели Пулев пред bTV след триумфа.

Като цяло превъзходството на Кобрата беше очевидно от първото размахване на ръце в триъгълния кръг. Капитанът на " тим ММА " Куинтън Джаксън пък опита да се оправдае с това, че Мир е бил контузен, само че не е желал да скапва борбата и по тази причина е излязъл против българския боксьор.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР