Най-успешният български футболист Христо Стоичков е на посещение в Пазарджик,

...
Най-успешният български футболист Христо Стоичков е на посещение в Пазарджик,
Коментари Харесай

Стоичков от Пазарджик: Аржентина и Бразилия са фаворити за Мондиала, Меси се готви много за Световното

Най-успешният български футболист Христо Стоичков е на посещаване в Пазарджик, а програмата му включва няколко събитие през днешния ден в града. Първо той беше посетител на гала по награждаване с " Почетен факлоносец на мира " на площад " Константин Величков ", по-късно участва и на представяне на плана " Градина на света " в Парк-Остров " Свобода ".
Прочетете още
В 16:30ч. Камата ще показа формалната си автобиография " Христо Стоичков - Историята " в Спортна зала " Васил Левски " и ще даде раздаде подписи и ще се фотографирам с всички искащи. 

Много неща си говорихме с Лионел Меси. Най-вече разговаряхме за Световното състезание, което за него най-вероятно ще е последно. Готви се по най-хубавия метод. Мисълта му е да направи мощен сезон и се цели в спечелването на Мондиала. Щастлив е и по-спокоен от предходната година. Не е елементарно да смениш Барселона и да отидеш в различен тим, в друга страна и с друга просвета. Много са тимовете любимци за Мондиала за мен са Бразилия и Аржентина, само че от Европа също има доста мощни тимове като Испания, Германия, Франция, Белгия, Дания. Ще бъде огромна борба. Ще бъде едно доста огромно предизвикателство, тъй като ще се играе през зимата. За доста футболисти и треньори това е ново. Подготовката и настройките са напълно други. Съдбата на футболиста е това би трябвало да бъде подготвен да играе седем мача и да завоюва международната купа. Не би трябвало да има завист и злоба, тъй като до на никое място няма да стигнем със завист и злоба. Мирът е необходим по целия свят. Не би трябвало да има войни. Спортът сплотява, само че е доста пъти разединява. По наше време беше друго и всички вървяха дружно на стадиона. Надявам се да се върне това време. Без да си стимулиран и без да знаеш какво имаш денем няма по какъв начин да постигнеш нещо. Така бях и като футболист. Сутрин ставам в 9 и знам какво се изисква и какво би трябвало да създадат в подготвителния развой. По същия метод и новата ми роля на публицист - аз съм подготвен постоянно с всеки посетител, знам всеки един въпрос. Тази година сме създали 100 изявленията със международни футболни звезди. Имам страховит колектив и моите огромни правят доста работа и ще зарадваме доста хора, съобщи Христо Стоичков. 

Стоичков беше запитан и за ЦСКА, само че не пожела да разяснява. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР