Най-трудният аспект от една раздяла е периодът след нея, в

...
Най-трудният аспект от една раздяла е периодът след нея, в
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Най-трудният аспект от една разлъка е интервалът след нея, в който човек пробва да преодолее остарялата си връзка. Да продължите напред може да ви се стори още по-трудно, в случай че чувствате, че предишното ти постоянно е в близост, с цел да ви припомня за нещата. Може да стане трудно обезсърчаващо, когато спомените за него ви държат будни през нощта.

Макар да ви прозвучи необичайно, вашият зодиакален знак може да окаже въздействие върху метода, по който се справяте с раздялата. Хората имат разнообразни характери, тъй че всеки знак подхожда по друг метод към изцелението от предходни връзки. На някои хора може да им е елементарно да го създадат, до момента в който на други въобще не е по този начин. Въпреки че множеството хора се сблъскват с разлъка, гореспоменатите зодии изпитват доста повече компликации при превъзмогването й.

Представяме ви четирите зодии, на които лишава най-дълго време да преминат през остарялата си връзка:

Риби

Рибите в никакъв случай не се отдалечават изцяло от хората, с които са имали връзка. Те ще се приближат до предишното си и ще положат старания да възстановят контакта си, в случай че стартират да се усещат отговорни за дейностите си. Много им е мъчно да се отърват от някогашните си сътрудници заради възвишените си желания. Рибите  изглежда са се изгубили във връзките си и поради това би трябвало да се освободят от предишното. Само по този начин те могат да продължат на чисто.

Рак

Управляван от Луната, Ракът може да бъде доста сензитивен и невъздържан знак, който се бори да се откаже от предишното. Тези хора наподобяват като отдадени сътрудници, даже в случай че държат прочувствената си страна скрита от връзките си. Следователно за тях е много мъчително, когато връзката им завърши. Те към момента биха обожавали някогашния си, даже в случай че те са тези, които са прекъснали нещата. Да, не се изненадвайте, това държание е типично за Раците. Те може да осъзнават, че нямат бъдеще с този човек по разнообразни аргументи и по тази причина те самите да предизвикват раздялата. В същото време обаче може все по този начин да го обичат и да страдат за него.

Лъв

Какъвто и да е външният им тип, излъчващ убеденост, Лъвовете имат и друго лице. Те стават непохватни и депресирани, когато минават през разлъка. Тези хора не се двоумят да покажат нещастието си, което го прави безусловно сърцераздирателно прекарване. Те в действителност са засегнати и се нуждаят от близки другари, които да ги поддържат, до момента в който се възвръщат след остарялата си връзка. Причината е, че те стават толкоз отдадени на хората до тях, че по-късно им е мъчно да ги преодолеят и да продължат напред.

Скорпион

Представителите на тази зодия имат мощен възторг в любовта. Следователно, когато се обвържат с някого, те си показват връзка за цялостен живот – такава, каквато е във филмите. Реалността обаче постоянно ги хваща неподготвени. Когато нещата не се развиват, както са се надявали, те се цупят и потъват в яма на обезсърчение и тъга. За тях е много мъчно да пуснат този човек и да продължат живота си. Вродената нужда на Скорпионите от надзор се задейства от разлъка. Това обаче от време на време може да докара до отнемане на някогашния им и нещата да излязат отвън допустимите граници.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР