Най-тромавият съпруг на Великобритания“ струва на жена си още £1000

...
Най-тромавият съпруг на Великобритания“ струва на жена си още £1000
Коментари Харесай

„Най-тромавият съпруг на Великобритания“ струва на съпругата си £1000, след като започна война за наддаване със себе си

„ Най-тромавият брачен партньор на Англия “ коства на жена си още £1000 – откакто попадна във война за наддаване със себе си за картина.

60-годишната Деби Стивънс сподели, че всичко, което може да направи, е да " гледа в потрес " по какъв начин брачният партньор Крейг, 55-годишен, наддава за творбата - против себе си. Без да осъзнава по какъв начин работи един търг, Крейг продължаваше да се изправя и да извиква нараствания от £50 - започвайки с £650. Театърът „ изрева от смях “, когато той разбра „ прекомерно късно “, че никой различен не наддава.

Сега двамата дадоха творбите на изкуството на стойност £1000 на герои от гордостта на BBC „ Still Game “ -поставяне на стената в хола. През годините Крейг е коствал на Деби спомагателни £5 000 с неговите лудории – в това число стопяването на хладилника им и катастрофирането на колата им, до момента в който се опитвал да превключи радиостанцията.

Деби, подкастър от Портобело, Единбург, сподели: „ Крейг ме изкарва на ръба от време на време – само че не бих го помислил по различен метод. Освен това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР