Най-тежко пострадалият 81-годишен мъж при катастрофата край Разград бе преместен

...
Най-тежко пострадалият 81-годишен мъж при катастрофата край Разград бе преместен
Коментари Харесай

15 души остават за лечение след катастрофата в Разградско

Най-тежко потърпевшият 81-годишен мъж при злополуката край Разград бе изместен във варненската болница " Света Ана ". Той е в кома, с вътремозъчен кръвоизлив на главата и съчетани контузии. Това заяви шефът на болница " Св. Иван Рилски " в  Разград доктор Гечо Жеков .
 
Вчера възрастният човек е бил съветван с неврохирург и е станало ясно, че би трябвало да бъде опериран , с цел да се в профил кръвоизливът, оповестява Българска телеграфна агенция.

 
От авариралия микробус 15 души са към момента в разградската болница, а трима са изписани, посочи доктор Жеков. Три дами са в по-тежко положение, като двете по-възрастни са с заплаха за живота, изясни дежурният доктор в интензивното поделение (ОАИЛ) доктор Адлер Каров . Едната от тях, на 59 години, е оперирана през вчерашния ден, тя е била с руптура на черния дроб, отстранена й е била слезката, само че има и други фрактури.
 
Другата жена, която е 63-годишна, е със обиден бял дроб. И двете имат съчетани контузии и им предстоят още интервенции. Третата, която към този момент е отвън заплаха, е 37-годишна, с фрактури на ребрата.
 
Тежката злополука, която затвори пътя от Разград за Благоево, стана малко след 10 часа през вчерашния ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР