Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас

...
Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас
Коментари Харесай

Кристин Илиева за първи път разказа за фрактурите, откъснато месо от десния ѝ крак, кошмарните болки и дали е простила на Дивна!

" Най-тежката болежка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас от болежка. На моменти още съм в потрес какво ми се случи и какво претърпявам. Всичко помня, адреналинът ме държеше. Това може би е основното нещо, което ме избави ". Такава разтърсваща изповед направи моделката Кристин Илиева, която пострада извънредно тежко при злополука с певицата Дивна.

" Имам доста фрактури и откъснато месо по десния крайник. Пожелавам на никого да не изпитва тази болежка и това, през което минах.

Бях привикнала с обезболяващите. Когато отидох в Турция и там схванаха какви обезболяващи са ми били давани споделиха, че няма да стане по този начин и ми дадоха по-леки.

Бях се пристрастила към обезболяващите. В 8 часа почвах да пискам и да плача, че желая обезболяващи, бях станала като наркоман ", призна Илиева.

Всичко се случва с причина, несъмнено с цел да ме направи по-силна, тъй като аз чувствам какъв брой по-силен темперамент ставам и какъв брой повече добрина има в мен.

Ще ми бъде мъчно, ще се боря, ще бъде тежко, само че ме чака нещо хубаво извън. Лечението ми е 50% религия и аз имам вяра, че ще се оправя. Аз желая да се разхождам с другари, да се развличам, да си подвигна братчето или сестричката. Не мога да предам себе си, фамилията ", съобщи още моделката.

" Простила съм на Дивна за това, което стана, тъй като знам, че не го е направила преднамерено. Просто е нехайство ", приключи хубавицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР