Най-технологичният смартфон на 2017 година е iPhone X, но не

...
Най-технологичният смартфон на 2017 година е iPhone X, но не
Коментари Харесай

Xiaomi Mi MIX 2s може да накара притежателите на iPhone X да се замислят

Най-технологичният смарт телефон на 2017 година е iPhone X, само че не всеки е подготвен да даде $1000. Ето за какво китайските компании оферират нови и нови копия на флагмана на Apple, които последователно стават все по-добри.
Едно от тези копия на iPhone X е смарт телефонът Xiaomi Mi MIX 2s , първата информация за който се появи преди няколко месеца. Днес известният уеб-портал Gizmochina заяви, че Xiaomi напълно скоро ще показа забавния Mi MIX 2s.



Според тази информация, Xiaomi Mi MIX 2s се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 и ще бъде обявен по време на идното събитие MWC 2018 в края на февруари. Това ще стане на особено мероприятие, на което ще бъде показан Mi 7 и други китайски мобилни устройства. Главната специфичност на телефона е дисплеят без странични рамки в жанр iPhone, горната рамка на който някои медии назовават „моновежда“.

Смартфонът Xiaomi Mi MIX 2s ще бъде по-мощен от iPhone X и с доста по-дълга самостоятелна работа. Той ще има по едно и също време USB Type-C порт и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Очаква се цената на Xiaomi Mi MIX 2s да е не повече от $600 и този телефон може да накара притежателите на iPhone X да се замислят, тъй като устройството ще предложи по-големи благоприятни условия при по-ниска цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР