Най-суровото наказание за депутата от ПГ „Възраждане“ Цончо Ганев заради

...
Най-суровото наказание за депутата от ПГ „Възраждане“ Цончо Ганев заради
Коментари Харесай

Имало ли е пожар в АЕЦ Козлодуй“?

Най-суровото наказване за депутата от ПГ „ Възраждане “ Цончо Ганев поради всяване на суматоха измежду обществото.

Това изиска националният представител от ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев от ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Причината е, че в границите на днешния парламентарен надзор Ганев съобщи, че след края на плановия ремонт на един от блоковете на АЕЦ „ Козлодуй “ е зародил пожар, оповестява „ Евроком “.

Виктория Василева от ПГ „ ИТН “ обърна внимание, че това, което е направил депутатът от групата на „ Възраждане “, граничи с закононарушение, тъй като се всява суматоха.

„ Не може с толкоз лека ръка да излизаш да приказваш за повреди в АЕЦ „ Козлодуй “ в случай, че вие даже не сте виждали какво съставлява основна циркулационна помпа в АЕЦ „ Козлодуй “, добави тя.

Драгомир Стойнев осведоми, че незабавно се е свързал с управлението на АЕЦ „ Козлодуй “, откъдето са му дали отговор, че е имало единствено задимяване по отношение на омасляване на топлоизолация.

„ Въобще не е имало спиране на работата. Въобще не е имало подобен огромен случай “, безапелационен беше депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР