Най – старото и голямо висше учебно заведение у нас

...
Най – старото и голямо висше учебно заведение у нас
Коментари Харесай

За четвърта поредна година СУ отличава най-добрите си студенти

Най – остарялото и огромно висше образователно заведение у нас – СУ „ Св. Климент Охридски” за четвърта поредна година награждава най-хубавите си студенти.

Конкурсът „ Студент на годината” е най-престижното събитие в рамките на университета, оповестиха от пресцентъра на образователното заведение. Инициативата се провежда от Студентския съвет на СУ и има за цел да отличи най-хубавите от положителните студенти в най-престижното висше образователно заведение в България.

На публична гала, на 29.05.2019 година от 18:30 часа, в Аулата на университета, ще бъдат отличени най-хубавите студенти в цели 11 категории, измежду които: Правни науки, Стопански науки, Математика и информатика, Доброволчество, Докторант на годината, Чуждестранен студент на годината и други.

Кандидатурите се преглеждат от особено жури, формирано от известни българи, като омбудсманът Мая Манолова, банкерът Левон Хампарцумян, писателят и някогашен ректор на СУ – проф. Боян Биолчев и други.

Конкурсът е под патронажа на Ректора на университета проф.дфн. Атанас Герджиков.

Всяка година, Студентският съвет на СУ сполучливо намира спонсори и сътрудници на състезанието като да вземем за пример: Ciela, Telus International, Musala Soft, Hermes, Софийска опера и балет, Bioderma и доста други, като всички наши сътрудници подкрепят наградените студенти с награди и стажове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР