Най-слабият участник в Премиър лийг през сезона Хъдърсфийлд се сбогува

...
Най-слабият участник в Премиър лийг през сезона Хъдърсфийлд се сбогува
Коментари Харесай

Хъдърсфийлд се представи силно при сбогуването си с големите

Най-слабият участник в Премиър лийг през сезона Хъдърсфийлд се сбогува с шампионата с второ следващо бойко реми. След като преди седмица “териерите” направиха 1:1 с Манчестър Юнайтед, през днешния ден те реализираха същия резултат и при гостуването си на Саутхамптън. За това оказа помощ и груба неточност на вратаря Ангъс Гън, от която падна изравнителното попадение на Алекс Притчард в 55-ата минтуа. Нейтън Редмънд беше осъществил преди този момент в 41-вата за домакините.

До тази среща Саутхамптън нямаше победа в четири следващи кръга, което обаче е добре на фона на отрицателната серия на противника - към този момент 10 срещи без триумф.

И въпреки всичко освободените душевен футболисти на Хъдърсфийлд, които от дълго време бяха изгубили мястото си в елита, направиха положително първо полувреме, в което дори сътвориха повече рискове. Те разрешиха на домакините единствено един път да уцелят вратата им, само че тъкмо този шут приключи с гол. Това се случи в 41-вата минута, когато Нейтън Редмънд вкара едно от попаденията на сезона.

Само две минути след подновяването на играта Джеймс Уорд-Праус стреля в гредата, което лиши Саутхамптън от второ попадение.

Напористата на игра на противника даде резултат в 55-ата минута. Тогава гостите пресираха защитата на домакините и се стигна до неточност на вратаря Гън, от което се възползва Притчард за 1:1.

Липсата на конспирация предначерта развоя на мача в оставащите минути. В тях не се случи нищо забавно, с което двата тима излязоха във почивка.
Incredible, as always.#htafc #SOUHUD (AT) pic.twitter.com/Slfz4ODrBT
— Huddersfield Town (@htafcdotcom) May 12, 2019
СТАТИСТИКА ТУК!
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК! КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 38 кръг, неделя 12 май  Саутхамптън 1:1краен резулат  Хъдърсфийлд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР