Най-скъпият играч в историята на футбола Неймар да Силва е

...
Най-скъпият играч в историята на футбола Неймар да Силва е
Коментари Харесай

Неймар пред съотборниците: Тръгвам си от ПСЖ, ако…

Най-скъпият състезател в историята на футбола Неймар да Силва е уведомил своите съотборници кое е изискването, при което неизбежно ще напусне Пари Сен Жермен. Според „ Мундо Депортиво” в случай че Бразилия с нападателя в редиците си завоюва Мондиал 2018, асът ще направи всичко по силите си, с цел да напусне френския първенец.

Неймар се маха от ПСЖ, татко му уреди напускането

26-годишният състезател към момента не е възобновен от контузията, която получи сред двата мача против Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига. Той прави всичко допустимо да се върне на терена преди края на сезона, с цел да натрупа игрова процедура преди приближаващото Световно състезание в Русия.

В същото време информациите, че Неймар се усеща трагичен в ПСЖ, стават от ден на ден и повече. Според „ Мундо Депортиво” нападателят по този начин и не свикнал към живота във френската столица, а също по този начин не е удовлетворен и от равнището на вътрешното състезание.

Германска легенда: Неймар е доста значим в проектите на Реал

Реал Мадрид наподобява като огромния любимец за подписа на южноамериканеца, който не би имал угризения да играе за „ белия балет” макар предишното си като състезател на Барселона. „ Мундо Депортиво” разкрива още, че Неймар е споделил проектите си за лятото пред своите сънародници в тима на ПСЖ – Тиаго Силва, Маркиньос, Тиаго Мота и Даниел Алвеш.

Босът на Барса: Неймар повече в никакъв случай няма да играе при нас

Това се случило по време на вечеря, която Тиаго Силва провел в парижки ресторант за целия тим, с цел да се отпразнуват шампионската купа на Франция, Купата на Лигата, Купата на Франция и Суперкупата на страната. По време на събитието Неймар с ненаситност споделил желанията си пред хората, с които е непосредствен в тима.

По принцип Реал Мадрид е податлив да изчака още един сезон, с цел да има по-големи шансове с привличането на Неймар. Евентуален триумф на Бразилия през лятото обаче би повлиял на „ белия балет” да се задейства по-бързо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР