Най-скъпият и най-високоплатен футболист на света - Неймар, заяви, че

...
Най-скъпият и най-високоплатен футболист на света - Неймар, заяви, че
Коментари Харесай

Неймар: Взех трудно решение, но вече съм у дома

Най-скъпият и най-високоплатен футболист на света - Неймар, съобщи, че решението да напусне " Барселона " не е било елементарно, само че е предпочел да премине в " Пари Сен Жермен " поради опцията да завоюва титли и да се изправи пред нови провокации.

" Господ прави нещата в точния миг. Той накара сърцето ми да го изиска. Това беше едно от най-трудните решения в живота ми, защото се бях приспособил доста добре в града, в клуба, сътворих страхотни отношение с фантастичните футболисти на " Барса ". Благодаря доста на всички играчи на " Барса ". Посрещнаха ме доста задушевно, когато дойдох от Бразилия. Там също имах провокации, само че имах потребност от нови тласъци. Говорих с бразилците в ПСЖ, които са мои положителни другари. Сега се усещам вкъщи ", съобщи Неймар.

.@neymarjr in Paris #BemvindoNeymarJR pic.twitter.com/XW1PpxwKaJ
— PSG Officiel (@PSG_inside) August 4, 2017
Парижани заплатиха да новото си попълнение 222 млн. евро, с цел да може да разтрогне контракта си с " Барса ". Той ще получава и по 45 млн. евро на година в ПСЖ, което го прави най-добре платеният футболист в света.

" Много съм удовлетворен, доста съм благополучен от това ново предизвикателство. ПСЖ е огромен клуб, като се изключи че Париж е баснословен град. Не намирам думи да обясня какво изпитвам. Дойдох поради упоритостта на този клуб, а тя съответствува с моята. Търся нещо по-голямо, ново предизвикателство, сърцето ми ме молеше да го направя ", съобщи бразилецът.

Той отхвърли информациите, че си е тръгнал от " Барселона ", тъй като се е чувствал подценен за сметка на Лионел Меси.

" Меси беше една от повода, поради която отидох в Барселона. Той е моят кумир. Исках да играя с най-хубавите. Благодаря му доста за метода, по който ме посрещна и неговата помощ през тези четири години. Мисля, че има неправилно схващане за равнището на футбола. Говорих с доста хора, които са играли тук, гледал съм мачове и мисля, че не е по никакъв начин елементарно, а в противен случай - следва ми огромно предизвикателство. Мисля, че ПСЖ има капацитет да бъде най-хубавият тим в света ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР