Най-скъпият футболист в света Неймар разкри своя неприязън към шефовете

...
Най-скъпият футболист в света Неймар разкри своя неприязън към шефовете
Коментари Харесай

Неймар с тежки думи срещу шефовете на „Барселона“

Най-скъпият футболист в света Неймар разкри своя злост към шефовете в някогашния му клуб "Барселона ". Играчът на ПСЖ показа, че е бил доста благополучен във всичките си години при каталунците, само че е срещнал хладно отношение от страна на хората по високите етажи. Бразилецът разкри проблемите в " блаугранас ", които към този момент не се виждат единствено на терена, а царят и в управлението на клуба.

" Много съм отчаян от отношението на хората в управлението на "Барселона ". Прекарах четири години в Барса, които бяха доста щастливи за мен и напуснах благополучен. Но не бях удовлетворен от управлението, тъй като в него има хора, които не би трябвало да бъдат там. Барса заслужава повече от това ", съобщи бразилецът, защитавайки тима, само че не и клуба като цяло, съобщи Sporta.bg.

Ней направи ослепителен старт във френската Лига 1, като потегли с 3 гола и 3 асистенции след 2 изиграни мача. Снощи ПСЖ наказа Тулуза с разгромното 6:2 на своя " Парк де Пренс ", а перлата Неймар още веднъж заблестя. Най-скъпият футболист в историята наниза две попадения за парижани и направи една асистенция, с което за 2 мача активът му набъбна на 3 гола и 3 голови подавания. Иначе дуелът стартира с минута безмълвие в памет на жертвите от атентата в Барселона, а Неймар не съумя да сдържи сълзите си в прочувствения миг.

Парижани първи позволиха попадение. В 18-ата минута Градел изведе гостите напред в резултата. В 31-ата минута обаче Неймар се развихри и върна ПСЖ в играта, отбелязвайки от добавка след избавен удар на Адриен Рабио. Именно французинът вкара отдалеко с обмислен удар 4 минути по-късно и парижани към този момент водеха с 2:1.

Голяма нелепост обаче направи Марко Верати в 69-ата минута. Той изкара втори жълт, и надлежно червен картон, поради ужасяващо влизане в краката на състезател на Тулуза. Италианецът бе на път да провали вечерта на парижани, само че тяхната класа не разреши да се случи изненадата.

Кавани осъществя дузпа, извоювана от Неймар в 75-ата минута и поведе домакините с 3:1. Три минути по-късно обаче Тулуза се върна в играта с гол с глава на Кристофер Жулиен. Тогава обаче стартира шоуто с марка ПСЖ. Пасторе с необикновен изстрел направи 4:2, а Курзава вкара със странична ножица за 5:2. Асистенцията за този гол бе на Неймар, а в 90-ата минута той се подигра с трима бранители в наказателното поле, подлуди ги с нереална техника и мушна кълбото около стража Албан Лафон за крайното 6:2.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР