Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва категорично не отписва

...
Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва категорично не отписва
Коментари Харесай

Неймар не пада духом: Нищо не е невъзможно

Най-скъпият футболист в историята Неймар да Силва изрично не отписва възможностите на своя Пари Сен Жермен за реванша против Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига. Бразилецът счита, че е допустимо отборът му да в профил европейския клубен първенец макар загубата с 1:3 на „ Сантиаго Бернабеу”.

Емери неудовлетворен от съдията, само че има вяра в обрата

Мачът стартира отлично за френския гранд, като Неймар асистира на Адриен Рабио за откриващия гол. Последваха обаче три безответни попадения във вратата на Алфонс Ареола, което ще направи втория мач от дуела много комплициран за ПСЖ.

Неймар обаче отхвърля да сведе глава на този стадий, защото остават още минимум 90 минути футбол до определянето на крайния излаз. „ Ще ни бъде мъчно, само че не и невероятно. През предходната година в Барселона бяхме изправени пред надалеч по-лоша обстановка (визира загубата с 0:4 от ПСЖ в първата среща) и успяхме да продължим напред (Барса победи с 6:1 в исторически за ШЛ реванш – б.р.). Надявам се да повторим това и през тази година”, възкликна нападателят.

Зидан: Победата бе доста заслужена

„ Показахме липса на зрялост. Трябваше по-рано да си решим нещата. Не направихме неприятен мач, само че би трябвало да се представяме по-успешно, в случай че желаеме да отстраняваме Реал Мадрид”, добави Неймар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР