Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо вече

...
Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо вече
Коментари Харесай

Официално: Коутиньо с номера на Кройф в Барса

Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо към този момент има всичко належащо, с цел да направи своя дебют за новия си отбор. Днес каталунците публично оповестиха, че бразилският национал ще носи фланелката с именития №14.

Седмицата на Коутиньо

Съвсем до неотдавна номерът бе владеене на Хавиер Масчерано, който бе продаден през вчерашния ден на китайския Хебей Чайна Форчън. Числото 14 обаче има по-специално значение за всички почитатели на „ блаугранас” поради обстоятелството, че точно с него играеше бележития Йохан Кройф.

От 35 млн. до 700 млн., или кой какъв брой коства в Барса

Очевидно всичко е готово за първия мач на Коутиньо като състезател на Барса. Това може да се случи още на следващия ден в 1/4-финалния реванш против Еспаньол за Купата на Краля. „ Блаугранас” би трябвало да гонят наложителна победа, в случай че желаят да се класират в идната фаза, защото изгубиха с 0:1 в първата среща.

Fox: Барселона пази №7 за Гризман

Оповестяването, че Коутиньо ще играе с №14, има и различен колорит. Това значи, че фланелката с №7 остава свободна. Наскоро американската медия „ Фокс” съобщи, че тя към този момент е резервирана за идващото звездно попълнение на тима – Антоан Гризман от Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР