Най-скъпата къща в България се простира на три етажа и

...
Най-скъпата къща в България се простира на три етажа и
Коментари Харесай

€10,5 милиона или най-скъпата къща в България, която e като луксозен имот в Бевърли Хилс

Най-скъпата къща в България се простира на три етажа и 21 000 квадратни фута (2000 кв. м). Този парцел по нищо не отстъпва на първокласните имения в Бевълри Хилс, написа изданието Mansion Global, което част от The Wall Street Journal за нова къща край София.

Разпространените фрагменти на къщата са на Bulgaria Sotheby`s International Realty, на чийто уебсайт е посочено, че имението се начира в Бистрица.  

Сякаш намиращата се в Бевърли Хилс къща, в действителност е на 6600 благи от Лос Анджелис и е оповестена на цена €10,5 милиона.
 Имение в Бевърли Хилс, в което са снимани подиуми от
Имение в Бевърли Хилс, в което са снимани подиуми от " Кръстникът ", се продава с 54% отстъпка

То е оповестено за продажба на цена $89,75 милиона или със 105 милиона $ отстъпка от първичната му цена

Затвореният парцел е въплъщение на лукса и е в контрастност с историческата архитектура на София, в това число с византийския жанр на храма " Св. Александър Невски ".
 Бевърли Хилс
Източник:

Бевърли Хилс

Според информацията на уеб страницата на Sotheby`s International Realty застроената повърхност от 2 000 кв.м. се намира върху имот от 14 500 кв.м.

Какво съставлява парцелът?

На доста места на 3-етажната къща фасадата е от прозорци от пода до тавана. На първото равнище на имението са изброени акценти, измежду които гараж, склад, механически пространства, басейн, поливна система, кухня, фитнес, хигиеничен възел, централен вход с кулоар.

Второто равнище разполага с дневна с столова, кухня и тоалетна, а на трето равнище има три спални с три бани и два дрешника.

Къщата разполага с необикновен двор с внушителни размери и голям външен басейн, заобиколен от красива зеленина, част от която са скъпите бонсай.

Осемцифрената сума не е прекомерно изненадваща?

На пръв взор цената на къщата не е огромна изненада, имайки поради, че България регистрира растеж на цените на парцелите с 9,5% от началото на 2023 година до март, съгласно последния световен показател на цените на жилищата на Knight Frank.

По този индикатор страната ни към този момент надминава имотните пазари в Испания, Франция и Италия.

Още през третото тримесечие на 2022 година повишаването на жилищните парцели у нас беше с 14,6% на годишна база, което слага България на 13-о място в света.
 Имение в Бевърли Хилс се продава за $120 милиона, откакто бе продадено на търг за $51 милиона
Имение в Бевърли Хилс се продава за $120 милиона, откакто бе продадено на търг за $51 милиона

Villa Firenze е ситуирано върху 40 000 квадратни метра
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР