Най-силното доказателство за това е, че в момента, в който

...
Най-силното доказателство за това е, че в момента, в който
Коментари Харесай

Институциите бяха слепи и глухи, когато разказахме за Нотариуса, посочи Андрей Янкулов

" Най-силното доказателство за това е, че сега, в който публикувахме тази конкретика за нещата, с които се е занимавал Нотариуса, институциите останаха слепи и глухи за данните, които бяха изнесени ", съобщи Андрей Янкулов -експерт в Антикуропционен фонд в " Още от деня ".

" Явно приказваме за един човек със съществени връзки и благоприятни условия във всевъзможни вероятни институции, където търси и реализира нужните му резултати ", уточни специалистът.

" Когато правехме видеото не ни беше ясна тази информация. В някакъв по-късен стадий се чу, че може би си е сменял егн-то, някакви откъслечени данни идваха, а в този момент към този момент напоследък излиза това като доказана информация, даже и от министерство на вътрешните работи ", сподели Андрей Янкулова.

" Мащабът е доста сериозен. У мен в никакъв случай не е имало подозрение още при публикуването на това видео, че се касае за една сериозна незаконна организация и тя е достигала безусловно съгласно мен до върховете на магистратурата сигурно ", безапелационен беше специалистът.

Според него е належащо огромно следствие, което да не се концентрира единствено до една конструкция на прокуратурата.

" Тази замяна на взаимни упреци някак си съгласно мен по-скоро би валидирала тезата, че отношение към кръговото евентуално е имало, още веднъж споделям, до самия връх институционален на правоохранителните органи ", уточни Андрей Янкулов.

" Безнаказано и без никаква институционална опозиция е работила такава мрежа в продължение на години. По-сигурно доказателство от това за качествата и това какви хора са я оставили най-малкото да работи по този метод, съгласно мен не е належащо ", заключи на финала на диалога специалистът.

Вижте целия диалог във видеото



Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР