Най-силната зодия Може и да се изненадате, но това е

...
Най-силната зодия Може и да се изненадате, но това е
Коментари Харесай

Вижте в какво е най-добра всяка зодия!

Най-силната зодия

Може и да се изненадате, само че това е зодия Риби . Да, тези романтици с нежни души в действителност са и най-силните характери, събрали доста мъдрост под воала на страстта. Защото каквото и да става, те може да се огъват, само че в никакъв случай не се чупят!



Най-сексапилната зодия

Това е Овенът . Нейните представители са енергични, решителни, само че по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма по какъв начин да се изясни. Дори когато въпросният индивид не свети с неземна хубост, отново към него има рой от ухажори от противоположния пол.

Най-надеждната зодия

Това е Девата . И под " надеждна " се има поради няколко неща - честност, протекция и грижовност. Може и да мрънка, може и да подлага на критика, може и да ви нервира с безкрайните си искания. Но щом сте спечелили сърцето й, няма да ви изневери и постоянно ще гледа потребностите ви да са задоволени.

Най-коварната зодия

Едва ли ще се изненадате, че това е Скорпионът . Реши ли да си отмъсти, ще работи до дъно и няма да пропусне и най-дребната опция да ви заболи. В същото време, в случай че той прави нещо подло и неправилно, е съвсем невероятно да го заподозреш.

Най-красивата зодия

Що се отнася за прекрасен външен тип, природата е най-благосклонна към Стрелеца . Представителите на тази зодия нормално имат слаби, стегнати, гъвкави и доста симетрични тела. Нещо повече - те са и доста суетни, стараят се постоянно да наподобяват добре. 

Най-късметлийската зодия

Да си кажем напряко - най-щастливата зодия е Близнаци . Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, единствено ще си пати. Но като цяло постоянно се озовават на точното място в точния миг. 

Най-семейната зодия

Безспорно това е Ракът . За представителите на тази зодия фамилията е всичко. И надали има кой да им стъпи на дребния пръст по образование на деца, умения за основаване на уют, грижовност и себераздаване. 

Най-общителната зодия

Стане ли дума за увещание, схващане, полемика, отбрана или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да прегледат въпроса от безусловно всеки ъгъл и да проучват всяко вероятно развиване. Но по-важното е, че намират общ език с безусловно всеки човек!

Най-потайната зодия

Това е Козирогът . И не знаем дали потайна, или неразгадаема е по-точната дума. Може би и двете. Не единствено, че не споделя възприятията и мислите си, ами и съвсем постоянно резервира самообладание и не можеш даже да предположиш какво тъкмо се крие в главата му. 

Най-представителната зодия

Тук печели Телецът . С съвършени маниери, рядко се изрича нетактично и умее незабавно да поправи нещата, в случай че това се случи. Не обича споровете и постоянно ще помогне, в случай че го помолите. Той е толкоз изтънчен, доблестен и интелигентен, че в компанията му постоянно изглеждаш като селския простак.

Най-незабравимата зодия

Естествено, че е Лъвът . Няма по какъв начин да се устои на (камо ли да се не помни!) това кралско великолепие, което постоянно свети в тълпата. Като прибавим и възприятието за комизъм, високия разсъдък, чудесни обноски и бохемско наличие, тази зодия в действителност те кара да се влюбиш за минути.



Най-бляскавата зодия

Екстравагантни, истински, съвременни, стилни, като звезди от огромния екран са Водолеите . Буквално с два парцала ще си подреден тоалет висша мода. Невероятно чувство за жанр даже в най-нестандартното облекло. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР