Най-силна е Premier лигата, където тази година ще играят осем

...
Най-силна е Premier лигата, където тази година ще играят осем
Коментари Харесай

46 отбора стартират в новия сезон на АМФЛ-Варна

Най-силна е Premier лигата, където тази година ще играят осем тима. Те ще се срещнат между тях по четири пъти в общо 28 кръга. В Win 1 и Win 2 ще си съперничат по 14 отбора, които ще играят по два пъти всеки против всеки в общо 26 кръга.

Последният четвърти ешелон ще носи името Win 3 и в него 10-те състава ще се срещнат по три пъти един против различен в общо 27 кръга.

По традиция дуелите ще се играят в четири делнични дни всяка седмица - понеделник, вторник, четвъртък и петък. Мачовете ще се организират на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ". През предишното лято настилката там беше напълно сменена, а размерът на вратите - понижен, което се одобри извънредно добре от представителите на клубовете.

В новия шампионат има няколко нови тима, както и няколко, които си смениха цялото или част от името. За първи път един от клубовете - АМФК Лудата тайфа, пък ще бъде показан освен с един главен и един дублиращ тим, както беше до момента, а с общо три състава, които ще се изявяват в три обособени лиги.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР