Най-сетне си получих парите, след като се задействаха механизми, които

...
Най-сетне си получих парите, след като се задействаха механизми, които
Коментари Харесай

Георги Стайков най-накрая си получи парите

„ Най-сетне си получих парите, откакто се задействаха механизми, които не са ми по силите . Очевидно системата „ Имам човек “ постоянно работи! Пенсията ми от могъщите 722 лева я понижиха на 534, а в този момент към този момент е 601! Така е в България! “

Това показа артистът Георги Стайков. Любимият на генерации българи екранен бунтовник Ростислав от паметния филм „ Вчера “ при започване на май се закани, че в случай че не получи заслужените си пари, „ ще обърне земята “ и ще пусне иск против страната в Страсбург. Стайков е с инвалидна пенсия и ТЕЛК. Актьорът ни убеди, че може да попържи властимащите на най-малко 15 разнообразни езика.

„ Но те няма да ме схванат какво им приказвам. Не могат да схванат, че самите те или родителите им могат да се окажат в състояние като моето ! “, гневи се Стайков. Пред народа си ръководещите приказват едно, а зад тила му вършат напълно други неща, счита артистът.

Роденият в Търново Стайков, от години живее в Бургас. „ Не съм го споделил аз, а великият Хемингуей - „ Всеки град, който не стъпва на морето е провинция “. Така че тук избирам да пребивавам. Ако останаха хора, които да знаят кой е Хемингуй, де! Защото по-младите ще стоят и умуват и ще им е кофти, в случай че нямат телефон и интернет да ревизират за кого става дума. Няма да могат да схванат, горките кой е той “, счита натурализираният бургазлия.

„ Аууу, аууу! Толкова да е тъп този неестествен „ разсъдък “ , че просто ме е позор! Ама рядко е тъп! “, добави още Стайков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР