Най-романтичното риалити в българския ефир продължава да тества отношенията на

...
Най-романтичното риалити в българския ефир продължава да тества отношенията на
Коментари Харесай

Неудобни въпроси и необичайни СПА процедури в „Един за друг“

Най-романтичното риалити в българския ефир продължава да тества връзките на влюбените двойки от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA. Миналата седмица феновете се срещнаха с новите 13 чаровни двойки , които започнаха своето вълнуващо премеждие в предаването.

Участниците се изправиха пред първите си тествания – караха, танцуваха, измъкваха се от трудности, играха и сглобяваха. Първите завоювани средства след първите преминати тествания са към този момент факт, а водачеството във краткотрайното класиране завоюва младото семейство на Теодора и Генади. Още довечера предстоят първите самостоятелни игри, които могат да трансформират напълно класирането и да застрашат престоя на някоя от двойките във Вилата на любовта.
 Един за различен NOVA
Дамите ще обединят мощ и разум в отговорно тестване, а мъжете ще би трябвало да заложат на представянето на половинките си. Задачата на дамите ще включва отговарянето на неуместни въпроси, авансово заложени и на сътрудниците им. Всеки неверен отговор ще рискува заложената сумата и ще подсигури необикновена СПА процедура на мъжете .

Колко от отговорите на сътрудниците в живота ще съвпаднат и ще съумеят ли да завоюват заложената сума? Ще има ли двойки, които няма да съумеят да се оправят с предизвикването и ще научат ли повече един за различен? Кои ще са първенците измежду тях?

Не пропускайте да разберете какви ще бъдат идващите провокации за двойките в „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР