Най-прочутият мюзикъл в света „Фантомът на операта” на Андрю Лойд

...
Най-прочутият мюзикъл в света „Фантомът на операта” на Андрю Лойд
Коментари Харесай

Най-прочутият мюзикъл в света „Фантомът на операта” идва от Бродуей в София

Най-прочутият мюзикъл в света „ Фантомът на операта” на Андрю Лойд Уебър прави своя дебют в България със седем представления от 11 до 14 април 2024г., София, зала 1 на НДК. Билетите са в продажба от 27 ноември 2023г.

Най-известният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър е и един от най-успешните в историята на развлеченията. Това е най-дълго играният театър на Бродуей, който през 2018г. означи 30 години на сцената с впечатляващите над 13 000 изиграни представления. Спечелил е повече от 70 влиятелни театрални награди, в това число седем награди „ Тони” и четири награди „ Оливър”, в това число за най-хубав мюзикъл.

Със 100-членния си състав от артисти, музиканти и симфоничен оркестър, спиращи дъха пейзажи, смайващи театрални резултати и повече от 230 костюма „ Фантомът на операта” показва на публиката едни от най-известните и вълнуващи мелодии на Андрю Лойд Уебър като „ The phantom of the Opera”, „ Think of Me” и „ Music of the Night”. Оригиналният запис на лондонския актьорски състав става първият в английската музикална история, изкачил се до №1 в класациите, като с продадените над 40 млн. копия по целия свят се трансформира в най-продавания запис на мюзикъл за всички времена.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР