Най-престижното бизнес събитие в България Forbes Business Awards 2022 отличи

...
Най-престижното бизнес събитие в България Forbes Business Awards 2022 отличи
Коментари Харесай

Forbes награди myPOS за заслуги във финансовия сектор

Най-престижното бизнес събитие в България Forbes Business Awards 2022 отличи със званието „ Компания на годината “ myPOS - българския финтех, който цифровизира приемането на картови заплащания и ръководството на парични потоци, отдалечени продажби и е-комерс. На myPOS се доверяват повече от 150 000 бизнес клиенти в над 30 европейски страни.

“Зад нашия триумф стоят иновати­вен артикул, който оказва помощ на бизнеса да пораства и извънреден екип от над 350 висококвалифицирани експерти, работещи в България, Англия, Нидерландия, Италия, Фран­ция, Белгия, Румъния, Австрия, Испания и Пор­тугалия. Благодарим на всички тях и на Forbes за високото отличие ”, съобщи Христо Георгиев, съосновател на myPOS.

Компанията впечатли осемчленното жури с призванието си да оказва помощ на дребния бизнес. myPOS е и една от дребното компании във финтех нишата, които влагат в здравословен напредък, финансиран напълно със лични средства.

Отличието „ Компания на годината “ в категория „ Финанси “ бе признато от Максим Кочнев, изпълнителен шеф на myPOS, измежду близо 200 представители на най-големите компании в страната.

“За нас това е самопризнание, че сме на прав път и ще продължим да бъдем правилни на задачата си да оказваме помощ на дребните бизнеси да порастват, като предоставяме новаторски софтуерни решения на международно равнище. Благодарим на всички наши клиенти и сътрудници за доверието, ние ще продължим да поддържаме тяхната независимост и еластичност, тъй като те са моторът на европейската стопанска система ”, сподели Кочнев.

„ Компания на 2022 “ е най-голямото отличие на Forbes Business Awards, а критериите за оценка включваха обзор на конкурентните преимущества, качеството на услугите, отношението към клиентите и голям брой други фактори. Финалисти в категория “Финанси ” бяха също фирмите NEXO и Payhawk, а журито реши да раздели първото място сред myPOS и Payhawk.

Forbes Business Awards е едно от най-важните бизнес събития в България. То се организира в страната за единадесети път, като се стреми да отличи първенците в предприемачеството и най-хубавите бизнес практики.

Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР