Най-после Сара Тавареш в Пловдив! Номинираната за награда Грами певица

...
Най-после Сара Тавареш в Пловдив! Номинираната за награда Грами певица
Коментари Харесай

Номинирана за Грами пристига в Пловдив

Най-после Сара Тавареш в Пловдив! Номинираната за премия " Грами " певица ще открие концертния сезон в Пловдив - какво по-добро начало.

Сара Тавареш е португалска певица, композитор, китарист и перкусионист. Нейният град е Лисабон, корените ѝ са от Кабо Верде, а композициите са омайна примес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като същинска магия се движи вълшебният ѝ глас.

Изпълнителката е събитие в международната музика, което владее критици и аудитория с умеенето си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът ѝ е топъл и квалифициран инструмент, който предава правилно търсенията на артистичната ѝ душа. В изявление за българска медия тя споделя:

" Не споделям нищо, което не ми носи обръщение, и не пея нищо, което не съдържа персонален детайл. Не мога да тълкувам послания, които не минават през сърцето ми, с цел да могат по-късно да излязат посредством гласа ми. Просто би трябвало да са минали през сърцето ми... Обикновено сама композирам песните си ".

Сара Тавареш и мултинационалната ѝ група ще излязат на сцената на Античен спектакъл, Пловдив, на 5 юни 2021 година в 19:00 ч.

А всеки, който е слушал някой от шестте ѝ албума, сигурно знае, че времето наложително ще е топло, освен това надалеч освен тъй като събитието ще се състои при започване на жаркия сезон.
 Номинирана за

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР