Най-после излезе нещо официално около Михаел Шумахер, след от няколко

...
Най-после излезе нещо официално около Михаел Шумахер, след от няколко
Коментари Харесай

Говорителката на Шумахер с официално изявление за състоянието му

Най-после излезе нещо публично към Михаел Шумахер, след от няколко седмици насам стотици изявления дават спорни информации за промени в положението му.

Легендата се възвръща към този момент близо 6 години от мозъчни контузии, които лекарите първоначално смятаха за необратими. Те бяха получени при случай на ски в Алпите на 29 декември 2013 година

Сабине Кем, персонален импресарио и дългогодишна фамилна другарка на фамилия Шумахер, излезе с изказване по тематиката.

" Здравето на Михаел не е обществена тематика. Няма да разясня положението му в елементи. Искаме да запазим всичко към него допустимо в най-тесен кръг и ви убеждавам, че решението е взето в унисон с това, което той би желал. Бих посъветвала почитателите да не имат вяра на нищо, което се написа в медиите, тъй като никоя от тях няма нужната информация за това.

Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането ", сподели Сабине пред мeдиите в Швейцария.

Тя разкри още, че Шумахер е извънредно сензитивна персона, той не е обичалe въобще да бъде в заглавията и е избягвал обществени изяви и преди случая.
Мениджърът прикани и да не се има вяра на никакви фотоси, които " изтичат " в обществени мрежи и жълти издания по света. Без да го каже в прав текст, Кем загатна, че снимки на Михаел от възобновяване му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР