Най-популярният футболист публикува снимка с най-новите си колела в InstagramКозелът,

...
Най-популярният футболист публикува снимка с най-новите си колела в InstagramКозелът,
Коментари Харесай

Виж новия Мерцедес Brabus G Wagon на Кристиано Роналдо, който той добави към зашеметяващата си колекция от автомобили

Най-популярният футболист разгласява фотография с най-новите си " колела " в Instagram

Козелът, Кристиано Роналдо, който още веднъж тренира с тима на Ювентус, до момента в който се приготвят за идния сезон в Серия А и с цел да направи още една мощна поръчка за неуловимата купа в Шампионската лига, направи незабравим ход отвън терена. Един от най-великите футболисти на всички времена, Кристиано Роналдо, добави чисто нов Brabus G Wagon на стойност 366,163 евро, съгласно формалния им уеб страница, към своята зашеметяваща сбирка от коли. Съобщавайки това в обява в Instagram, скъсаният футболист театралничи на фона на най-новата си облага.

 width=

За тези, които не могат да разпознават колата, това е Brabus G Wagon, усъвършенствана специфична версия на Mercedes AMG G63, известна още като Mercedes G Wagon.

Кристиано Роналдо прибавя новият свиреп Brabus G Wagon към своята зашеметяваща сбирка от коли.

Brabus главно е усъвършенствана версия на Mercedes AMG G63. Той разполага с сходна инженерна структура, само че усилва преживяването с чисти добавки, които го вършат по-добър от съвсем всеки различен Mercedes AMG G63 на пътя. Перфектно пасва на Роналдо, който, може да се каже, също е стъпка (или повече) над своите съперници.

С голям 8-цилиндров мотор, SUV е толкоз мощен, колкото наподобява – може би повече. Мощност 500KW/800 к.с. дава мощ от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди и оптималната скорост от 240 км/ч.

 width=

ЛеБрон Джеймс, баскетболният феномен, е друга известна спортна персона, която има Brabus Mercedes AMG G63.

Що се отнася до Кристиано Роналдо, този нов и извисяващ се автомобил евентуално в този момент щеше да води линията за неговите мощни машини. Това е единствено една от многото коли, които има.

Източник: gqindia.com

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР