Най-популярните нови автомобили сред руските мъже - въз основа на

...
Най-популярните нови автомобили сред руските мъже - въз основа на
Коментари Харесай

Най-популярните марки нови автомобили в Русия - за мъжете и за жените

Най-популярните нови коли измежду съветските мъже - въз основа на резултатите от продажбите от януари до август 2023 година - са китайските Geely, Exeed, Haval и Chery. Това написа Газета.Ru, на основата на данни от изследване на компанията " Автодом ".

По-конкретно, най-популярните модели на Geely са - Coolray, Tugella и Atlas, на Exeed - LX, TXL и VX, на Haval - Jolion, F7 и Dargo. След това се подреждат кросоувърите Chery Tiggo 7, Tiggo 4 и Tiggo 8.
 Основните дефекти на китайските коли
Основните дефекти на китайските коли

Какво демонстрира изследване измежду съветските водачи

В премиум сегмента за мъже най-предпочитаните коли са: Audi, Porsche, Volvo и Mercedes-Benz. По-конкретно, при Audi най-често се избират моделите - Q5, Q7, Q8, при Porsche - кросоувъра Macan, при Volvo - XC90, а при Mercedes-Benz - GLS, GLE и E-Klasse.

Рускините през първите 8 месеца на годината най-често купуват автамабилите: Exeed (LX и TXL), Geely (Coollray и Tugella), както и Haval (F7 и Jolion). При колите от премиум сегмента, най-предпочитани измежду рускините са: Audi (Q5, Q7, E-Tron), Porsche (Cayenne и Macan), Volvo (XC60) и Mercedes-Benz (GLE Coupe, GLC и E-Klasse).

Отбелязва се, че мотоциклетите също набират известност измежду дамите в Русия (и не само), измежду които водачи при продажбите са два модела: KTM - 390 Adventure и 390 Duke.
 Най-популярните в Русия марки съвсем нови коли и тяхната цена
Най-популярните в Русия марки съвсем нови коли и тяхната цена

Запазените коли на възраст до 3 години нарастват

" Сред дамите най-популярните цветове на колите за 8-те месеца на 2023 година са главните - като бял, черен и сребрист (сив). Автомобили в ярки цветове се купуват най-често от клиенти в премиум сегмента на марките Porsche, Lamborghini и BMW. Сред тях са известни бежов, червен и наследник цвят.

Общо взето най-популярните коли в всеобщия и премиум сегмента не престават да бъдат бели, сиви или сребристи и малко по-рядко - черни. Причината за този избор е най-много практичността на купувачите, разясняват специалисти. Установено е, че колите в тези цветове са най-продаваеми и губят по-малко от цената си с времето.
 Кои страни в света са най-големите експортьори на коли
Кои страни в света са най-големите експортьори на коли

Третият експортьор е с упоритостта да стане първи

Освен това, на сивите и сребристите коли по-малко се виждат замърсявания, а на черните и белите коли по-слабо личат незначителни драскотини и стърготини по боята.

За отбелязване е, че преди известно време друго изследване сподели, че 31% от руснаците, не се интересуват от закупуване на персонален автомобил, а 41% от интервюираните са дали отговор че нямат и не са имали лична кола.
 Пазарът и производството на коли в Русия през 2023 година
Пазарът и производството на коли в Русия през 2023 година

Кои фабрики и какъв брой коли ще създават, ще има ли нови марки, какъв е най-популярният ценови диапазон при продажбите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР