Най-популярната стриптийзьорка и журналистка Мис Тигрова остана без пари на

...
Най-популярната стриптийзьорка и журналистка Мис Тигрова остана без пари на
Коментари Харесай

Обраха Мис Тигрова в столичен бар след як запой

Най-популярната стриптийзьорка и журналистка Мис Тигрова остана без пари на рождения си ден. За случката описа самата екзотична интернет сензация. Брюнетката разкри по какъв начин са я напили в нощен бар по време на тържеството за нейната 33-годишнина, научи HotArena.

" Много ми е неприятно. Напих се! - стартира своето самопризнание Мис Тигрова, чието същинско име е Мая. - Не съм желала. Когато се прибрах, повръщах. Пих шампанско. Поръчах две бутилки и една бутилка водка. Но не съм пила водка. Изрично споделих на моите другари, които честваха с мен, да не стане като предния път. Да не поръчват шотове! Това не е другарство. Много се оправдавам! Губят ми се моменти в края ", написа палавата кокона.

Обикновеното напиване минало границата, когато Мис Тигрова отишла до банкомата, с цел да презареди своите активи. " Изтеглих 300 лева, само че не помня да съм поръчвала нищо - сигурна е Мис Тигрова. - Не може от 300 лева в този момент да имам 20. Не може още да съм пияна и да ме боли главата. Това е безумство. "

" Не може, когато кажа да не поръчват шотове, те да поръчат - тюхка се в следващия хитов клип стриптийзьорката, облечена с тога от бял тигър. - Не искам да се напивам до повръщане. Това не е хубаво. Не е другарство. Мислех даже, че съм си изгубила телефона, само че го открих. Ще отида до заведението и ще ги запитвам какво съм поръчвала и къде са ми парите. Не мога да се напия от две бутилки шампанско. В (стриптийз) бара пия повече. Какво е имало в тоя шот, бе? Наркотици ли, по дяволите? Такива неща не използвам. Къде да вървя, в изтрезвителното ли, в ДПироговУ ли? Трезвите би трябвало да управляват обстановката, а не да я вършат по-лоша. Бясна съм. "

Мис Тигрова предприе съществени ограничения към всички злобари. Тя имаше десетки хиляди почитатели на своята фейсбук страница. Повечето от тях не оценяваха практичните препоръки и мнения на стриптийзьорката. Затова реши да изтрие фейсбук страницата и се закани, че ще развива своите умения на инфлуенсър в обществените мрежи единствено за американския пазар. Брюнетката нашумя с невероятната любовна драма с гаджето си, станал прочут с прякора Цецо Боклука. Мис Тигрова кръсти по този начин метод коцкаря поради неговата двойна игра, написа " България Днес ".

Жененият мачо е чест клиент на стриптийз клуба, в който Мая работи. Той съблазни дългокраката хубавица. В продължение на месеци тарикатът се възползвал от наивността на Мис Тигрова. На няколко пъти дипломираната журналистка късаше с Цецо Боклука, само че в последна сметка още веднъж се връщаше при него. За да му отмъсти, тя даже качи порноклипове с тях двамата, само че по-късно под опасност от разпра ги смъкна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР