Най-популярната руска тенисистка Мария Шарапова получи уайлд кард“ за основната

...
Най-популярната руска тенисистка Мария Шарапова получи уайлд кард“ за основната
Коментари Харесай

Прекрасна новина за Мария Шарапова

Най-популярната съветска тенисистка Мария Шарапова получи „ уайлд кард “ за главната скица на последния за сезона шампионат от Големия шлем – Откритото състезание на Съединени американски щати (US Open).

Носителката на пет трофеи от Големия шлем се завърна на корта през април след изтърпяна 15-месечна глоба за приложимост на неразрешено вещество, след което не получи сподели за „ Ролан Гарос “, а травма й попречи да взе участие в квалификациите на „ Уимбълдън “. Така рускинята ще взе участие в съществена скица на шампионат от Големия шлем за първи път от година и половина насам. За последно тя игра на Откритото състезание на Австралия през 2016 година.

Специални предложения от уредниците на US Open получават още Тейлър Таузънд, София Кенин, Кайла Дей, Брини Минор, Ашли Кратцер и Амандин Хеси. Надпреварата стартира в последния понеделник на август (28 август).

В момента Мария Шарапова заема 148-мо място в международната класация. Бившата другарка на Григор Димитров се възстановя от контузия на лявата ръка, която й попречи да взе участие на шампионатите в Торонто (Канада) и Синсинати (САЩ). Тя завоюва US Open през 2006 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР