Най-популярната българска порноактриса страстно желае среща с Васко Жабата. Палавата Вели

...
Най-популярната българска порноактриса страстно желае среща с Васко Жабата.
Палавата Вели
Коментари Харесай

Бг актриса от розовите филми страстно желае среща с Васко Жабата

Най-популярната българска порноактриса буйно желае среща с Васко Жабата.



Палавата Вели Георгиева се впусна в лов на земноводни в басейн и сподели, че също е превзета от хитовото възобновление на шлагера " Комбайна вършачка " на оркестър " Камчия ".

Докато е на лятна отмора, силиконовата брюнетка търси жаби, с цел да може да се допре до тях. Признава, че е попаднала единствено на дребен образец. " Сигурно това е Васко Жабата като дребен ", майтапи се порнозвездата.

Нейни почитатели я поучават да целува жабите, с цел да види дали ще се трансфорат в принцове, само че Вели дава отговор, че не търси и не харесва принцове, а избира неприятни момчета. Разкрепостената мома не дава тип да е обезпокоена, че до момента в който плува в басейна, към нея се плацикат слузести земноводни. Дори развива шегата, че жабата е без китара и ще си я вземе, когато излезе от водата.

През последните седмици песента им " Комбайна вършачка " е най-слушаното парче на Балканския полуостров. Хитът отпреди 20 години се споделя в обществените мрежи, като максимален брой гледания натрупа в тик-ток. В нея се пее:

На китарата Васко Жабата,

той ще свири, драги посетители, единствено за вас.

На микрофона Цеца Мецата,

тя ще пее, драги посетители, единствено за вас ".

" И двамата са измислени герои. Нашият артист Ангел тогава чул от сътрудници, че през 1990-1991 година този рефрен доста постоянно се пее, и взехме решение да го използваме. Имахме традицията в края на всеки фолклорен албум да слагаме по един кючек. И по този начин се появи " Комбайна вършачка " с Васко Жабата и Цеца Мецата ", описа пред " България Днес " Борис Иванов, който е началник на оркестър " Камчия ".

След възкръсването на шлагера десетки известни персони си вършат видеа с смешки и осъществявания на Васко Жабата. Модерното развлечение не е подминато и от порнозвездата Вели Георгиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР