Най-опасните дни през 2023 г. могат да объркат много неща,

...
Най-опасните дни през 2023 г. могат да объркат много неща,
Коментари Харесай

Лош късмет: Най-опасните дни през 2023г.

Най-опасните дни през 2023 година могат да объркат доста неща, само че могат и да са мотив за размисъл и стягане на силите на всеки един човек.

Астролози и специалисти в региона на биоенергетиката дефинираха кои дни следващата година ще са най-непредсказуеми и неподходящи от позиция на галактическите сили. В тях би трябвало да сме най-внимателни.

Догодина два пъти ще се появи петък, 13-и.

Първият е през януари, а вторият е през октомври. В известната митология това е денят на дявола, вещиците, вампирите и всевъзможни зли сили, които шестват по, на и подземен.

Експертите в региона на езотериката поучават в тези дни да не се желаят и дават гадания, да не се вършат ритуали.
А най-важното е да не пожелаваме на никого зло, тъй като то може като бумеранг да ни се върне.
Добре е да заобикаляме всевъзможни кавги и свади, изключително с непознати и негативно настроени персони.

В тези дни има възможност за осъществяване на проклятия и зли очи. Щетите могат да са най-големи. Трябва да се стараем да останем оптимисти в тези дни.
Положителното въодушевление е доста потребно, както и талисмани, които ни носят шанс.
Червеният конец е универсално средство, а по родните земи мартениците, които сме запазили от предходната година, също правят чудеса против уроки. Ако нямаме мартеница, можем да си сплетем червен и бял конец, по избор и наследник, който укрепва силата на първите два.

През 2023 година три пъти имаме така наречен Суперлуна – на 3 юли, 1 август и 31 август. Тогава спътникът се намира в цялостна фаза и е най-близо до нашата планета, а това е време за осуетяване на душeвността освен на по-лабилните натури. За рискови от астрологична позиция се дефинират двете първи суперлуни – през юли и при започване на август.
Първата е под знака на Козирога.
Тогава се демонстрират противоположни сили, само че енергетиката на Луната е доста объркваща и замъглява разсъдъка ни. В първия понеделник на юли ставаме по-неотстъпчиви, а и мъчно можем да преценим кое е вярно и кое е подправено. На 1 август Суперлуната е под егидата на Водолей и затъмнява разсъдъка, а най-много интелекта. Това е рисково време за нашата памет и за интуицията ни.

Затъмненията през 2023 година са четири – по две лунните и слънчевите. Датите са 20 април, 5 май, 14 октомври и 28 октомври. Слънчевите са на 20 април и 14 октомври. Трябва да се пазим от неточности и неприятни намерения.

Замъгляване на съзнанието ще има и по време на ретроградността на някои от бързите планети, изключително на Меркурий.
Планетата на връзките стартира годината в ретроградна фаза, а идващите три й започват на 21 април, 23 август и 13 декември.
Венера стартира ретроградността си на 23 юли, Юпитер – на 4 септември. Но последният ден не може да се счита за рисков, тъй като тогава Венера стартира праволинейното си придвижвания. 17 юли Сатурн стартира да пътува на назад по небосклона. Уран го прави на 29 август. Ретроградността на Нептун стартира на 30 юни, а на Уран – на 29 август. Плутон потегля ретроградно на 1 май. Началните дни от ретроградността на далечните и така наречен мудни планети не се счита по принцип за толкоз сериозна фаза. Но по тази причина пък стартът на ретроградността на Меркурий и Венера постоянно е най-опасният ден от тази им фаза на назад придвижване.

Меркурий основава и няколко други сериозни момента, когато минава през другите съзвездия, най-много в тези, които са покровителствани от знаците на детайла Вода. Първият от тях е на 2 март, когато минава в Риби. Следват 27 юни в Рак и 22 октомври в Скорпион

Венера ни лишава от триумф на 20 февруари при навлизането си в знака на Овен. Следващите й сходни дейности са на 5 юни под въздействието на Лъв и 9 октомври при преноса си в Дева. Последната проклетия на Венера ще е, когато планетата на любовта навлезе в сложното за нея съзвездие Стрелец на 29 декември.

Марс, последната от бързите планети, навлиза на 25 март в отрицателния за него знак на Рака. Това незабавно се отразява зле на нашата мотивация.

На 27 август Червената планета минава във Везни, което в допълнение зарежда този другояче прелестен месец с отрицателни послания от космоса.

Трябва да се знае, че отрицателното за едни е положително за други.

Трябва да се стремим към оптимизъм и да действаме на правилото на седем пъти меренето и рязането един път, а да не се придържаме към доста постоянно използвания по родните ширини метод на деяние на правилото първо да стреляш, след това да питаш.

Трябва да знаем, че всичко първо се случва в нашето лично схващане и след това някъде другаде. При оптимизъм денят постоянно ще бъде по-хубав.

Стига този оптимизъм да не бъде на правилото един споделил, че не може да стане по-зле, а оптимистът възторжено добавил, че може.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР