Най-одумванатадвойка в България Благой Георгиев и Златка Димитрова за пореден

...
Най-одумванатадвойка в България Благой Георгиев и Златка Димитрова за пореден
Коментари Харесай

Да онемееш, Златка с поезия за антрето на ББ

Най-одумванатадвойка в България Благой Георгиев и Златка Димитрова за следващ път се прояви в обществените мрежи. Двамата пуснаха идентичен текст в профилите си, в който в рими разкриват тайната на това къде ще живеят като семейство - в софийския квартал Иваняне и театралничат пред бъдещия си дом. Селището е известно каато антрето на Бойко Борисов (б.а. министър председателят живее в Банкя).

Златка и Благо акцентират, че това ще стане на чист въздух единствено на няколко километра от София и че всяка заран се радват на " тревички, брезички, борчета, пчелички ".



Отбелязва се, че апартаментът им е задоволително огромен, с цел да могат да отглеждат бъдещото си дете и освен, като приключват в рима - " Днес сме двама, на следващия ден трима, квадратни метри има, по тази причина може и да станем четирима ".



Не, че нещо на това ноу-хау - " вип околности ", си заслужава особено внимание. Хей, би трябвало да се молим единствено професор Вучков, да не пропусне творението на дуета, който гради бъдещето си върхуприходиот реалита.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР