Най-общо казано, перничанката залюби позакъсал кредитен милионер. Оказа се, че

...
Най-общо казано, перничанката залюби позакъсал кредитен милионер. Оказа се, че
Коментари Харесай

Антония Петрова Стана Тотално За Смях, Това Не Трябваше Да Се Разбира! Вижте Какво Лъсна За Новото Й Богато Гадже!

Най-общо казано, перничанката залюби позакъсал кредитен милионер. Оказа се, че почивката в Гърция, от която Петрова обилно споделяше фотоси, в действителност била на промоционални цени, съвсем като купена от уебсайт за групово извършване на покупки.

Набедения за милионер последните две години живеел при приятелката си, която най-общо казано, го е издържала. Сега обаче той залюбил с Антония и зарязал някогашната си възлюбена.

Двамата загатнали пред общи другари, че щели да създадат изненадваща женитба в Порто Елея в Гърция. Снимките на Антония в обществените мрежи издават, че сега са тъкмо там.

Според хора от обкръжението Антония Петрова или е доста влюбена, или няма грам концепция, че животът и високият стандарт, който показва новият й ухажор, са на заем.

В средата на май Антония и Иво бяха в Рим за нейния рожден ден. От там скандалната миска заля мрежата със фотоси, а на 18 май показа фотос, на който се вижда мъжка ръка, която е издълбала в дървена маса за излет надписа " А+И=ВНЛ ", написа Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР