Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка

...
Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка
Коментари Харесай

Нора Шопова искала да става гола новинарка

Най-обсъжданата синоптичка у нас след Деси Банова – нейната заместничка Нора Шопова, е била на косъм от това да радва мъжкото око всеки ден с голите си форми.

Топ моделката се е канила преди години за прословутите голи вести по МСАТ, написа Галерия. Нора желала да бъде нуди синоптичка, само че неуспехът на плана сринал фантазиите на целокупната мъжка публика.

Мераците на Шопова били още от зората на кариерата ѝ като модел. Красавицата се свързала с продуцента на паметното шоу Голите вести Валентин Бинчев, който през 2012-а имаше желание да ги върне на екран.

Нора била въодушевена от незабравимата еротична моделка Наталия Каракулева, чието име стана известно точно около Голите вести на МСАТ. Русата дикторка се радваше на невиждана популярност, като я нарекоха „ самородното злато на Шумен” поради обилните ѝ гърди.

Появи се и на корицата на Плейбой. На същия летящ старт се надявала и Нора Шопова, само че за жалост, планът по този начин и не се реализира. Същата година хубавицата стартира работа в известна фешън организация като професионален модел и кариерата ѝ потегля стремително нагоре.

Нора става единствената българка, която два пъти е изгрявала на корицата на Вог, а хонорарите ѝ са баснословни. Междувременно Шопова приключва Право в УНСС, където среща и огромната си обич – Траян Косев.

Той е правист и съосновател на водеща консултантска компания у нас. Косев е извънредно добра партия, с много обещаващо бъдеще. Неслучайно неотдавна Нора показа, че не изключва опцията да тръгне по стъпките на Деси Банова, омъжвайки се за президент.

„ Траян би могъл да стане страховит държавен глава “, била уверена Шопова. Друг е въпросът по какъв начин обществото би приело голите фотосесии на една президентша...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР