Най-обсъжданата двойка от дълги години насам в България - Росен

...
Най-обсъжданата двойка от дълги години насам в България - Росен
Коментари Харесай

Плевнелиев и Банова: Денонощно ни преследват папараци, следят ни коли

Най-обсъжданата двойка от дълги години насам в България - Росен Плевнелиев и Деси Банова, за първи път взеха решение да дадат изявление, в което да опишат за любовта си. Президентът и водещата на прогнозата за времето избраха предаването " На кафе " при Гала, където сега дават отговор на нейните въпроси.

" Беше ми мъчно да взема решение за това изявление. Но знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко надмина упованията ми. Не бях подготвена чак за толкоз огромен медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, пред дома на майка ми, коли ме наблюдават. Опитвам се да виждам от радостната страна на нещата ", сподели синоптичката.

" Деси е доста смела, тя е воин. Деноносщно я предследваха някакви папараци. Ние не желаеме да парадираме с нашата популярност. Моля ви, разберете - от една страна ние нито желаеме, нито можем да скрием нашата обич. Молим за успокоение. Една жена не е обикновено да я преследваш непрекъснато, да изсипваш толкоз неистини ", сподели пък досегашният президент на България..

" Аз от самото начало бях срещу за това изявление, само че Росен ме посъветва, че би трябвало да го създадем, тъй като се изписаха доста нелепости. Затова избрахме и вашето слънчево предаване ", сподели Банова.

" Ние желаеме да вървим за ръце в мола, на летището. По-добре да излезем да разкажем всичко в сравнение с да се крием ", разясни Плевнелиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР