Най-обичаното от всички време в годината отмина. Празниците отново прелетяха

...
Най-обичаното от всички време в годината отмина. Празниците отново прелетяха
Коментари Харесай

Празниците отминаха, кой ще си тръгне заедно с тях?


Най-обичаното от всички време в годината отмина. Празниците още веднъж прелетяха край нас и положителното въодушевление последователно ще стартира да отстъпва мястото си на злободневието. А дружно с празниците въобще няма да е чудно, в случай че някои играчи също си заминат от сегашните си клубове и поемат в напълно нова посока.

Английското състезание и този сезон генерира най-мащабен интерес. И с право - борбата за купата още веднъж се обрисува безмилостна и продължителна, като към през днешния ден Ливърпул води с 5 точки и мач повече пред директния си съперник - първенеца Манчестър Сити, който към края на 2023 година и в този момент Гуардиола още веднъж минава на висока скорост и се концентрира върху Висшата лига. Да забележим кои от по-известните имена мога да се разделят точно с Висшата лига, тъй като като че ли са нежелани в сегашните си клубове. Януарският трансферен прозорец отвори, дано надникнем през него:

Калвин Филипс . Халфът на Ман Сити и някогашен водач на Лийдс вкара първия си гол за " жителите " през декември в Шампионската лига, само че това надали ще е задоволително, с цел да заздрави сензитивно позициите си на " Етихад ". Сериозен интерес към вътрешния полузащитник демонстрира Нюкасъл, който изпадна в ужасяващо състояние през последните седмици поради многото травми. За Филип договорка с тим отвън Острова напълно не е невъзможна, като измежду евентуалните му нови дестинации се загатва даже Торино и италианския колос Ювентус.

Джейдън Санчо . Май към този момент никой не може да повярва, че бъдещето на крилото е обвързвано с Манчестър Юнайтед, Един от най-разочароващите прехвърляния в историята на " алените дяволи " без подозрение. Санчо от дълго време към този момент даже не попада в групата на тима след разправията с мениджъра Ерик Тен Хааг, който му даде ясно да разбере, че няма да разчита на него поради дързостта и неналичието му на дисциплинираност. Завръщане в Борусия Дортмунд към този момент се разисква, само че заплатата на англичани наподобява като спънка. Юнайтед към този момент преотстъпи един от футболистите си в Германия - още в първия ден на новата година ван де Беек мина в Айнтрахт Франкфурт .



Аарън Рамсдейл . Още един състезател, който може да подпише с Нюкасъл. Причината е, че стражът загуби мястото си на вратата на Арсенал, където към този момент подвизава Давид Рая и разбираемо не е изключително благополучен от това стичане на събитията. Още повече че на хоризонта се задава европейското състезание по футбол през лятото и е обикновено Рамсдейл да желае да си откри тим, където да получава повече игрово време, с цел да може да попадне в състава на Гарет Сауттейт, който ще преследва купата по терените в Германия. Друга алтернатива за вратаря съгласно спекулациите е Челси.



Конър Галахър . И като споменахме Челси, един от главните играчи на лондончани може изненадващо да поеме към Тотнъм. Досегашните изброени имат съществени проблеми в клубовете си, до момента в който казусът с халфа въобще не е подобен. Галахър даже носи лентата на Челси през актуалната акция, само че несъразмерните разходи на " сините " в последните месеци са ги предиздвикали да се замислят за финансовото си държание и в опит да осъществят баланс може и да се разделят с принуда с Конър, който да укрепи един от главните противници.



Айвън Тони . Проблемите за Арсенал в офанзива в последните мачове са забележими - тимът мъчно бележи, при все това противниците при двете загуби по празниците бяха Уест Хем и Фулъм. Тони към момента изтърпява наказването си от осем месеца, което получи поради залози на футболни мачове, само че тази глоба изтича на 17 януари и Брентфорд може и да получи солидна сума, с цел да склони да се раздели с талисмана си.



Жоао Палиня . Някак изведнъж Фулъм се снабди с един от най-качествените халфове във Висшата лига, за чиито услуги май ще се борят тимове като Ливърпул, Арсенал и Байерн Мюнхен. Очаква се лондончани да изискат към 60 милиона паунда за Палиня, с цел да се разделят с него.



Рафаел Варан . Договорът на централния бранител изтича през лятото и Манчестър Юнайтед може да опита да завоюва някой паунд от французина, а не да го изпусне като свободен сътрудник след няколко месеца. Варан е свързван с Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, само че все още на " Олд Трафорд " може и да би трябвало да преглътнат желанието си да се поддържат финансово най-много поради доста травми на отбранителни играчи.



Автор: Стефан Георгиев

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР