Най-новото в изопачената семейна сага ще бъде включено в документален

...
Най-новото в изопачената семейна сага ще бъде включено в документален
Коментари Харесай

Наталия Грейс и нейният осиновител обявяват отвратителни твърдения за малтретиране в експлозивно събиране

Най-новото в изопачената фамилна сага ще бъде включено в документален филм от шест елементи „ Странният случай на Наталия Грейс: Наталия приказва “, чиято премиера ще бъде в целия свят три поредни вечери по Investigation Discovery, започващи на 1 януари, излъчващи се всяка вечер от 21:00 ч. ET.

Наталия, която декларира, че е „ изгубила детството си “, също се обръща към някои от дивите обвинявания, отправени към нея, в това число че се е пробвала да убие осиновителното си семейство.

„ Няма да им се размине това “, споделя Наталия в документалните филми. „ Това е моята страна на историята. Приличам ли ти на страшилище? “

Наталия има вяра, че лъжите на Барнет се удостоверяват, когато най-сетне получава здравно удостоверение за възрастта си в първия епизод.

Направеното ДНК проучване в TruDiagnostic, употребявайки единствено проба от нейната кръв, с цел да дефинират нейната „ хронологична възраст “, ​​установиха, че тя е била „ покрай 22 “ на възраст по това време, което означиха, че е „ дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР