Най-новото попълнение на ЦСКА - нападателят Али Соу, сподели първите

...
Най-новото попълнение на ЦСКА - нападателят Али Соу, сподели първите
Коментари Харесай

Али Соу: Не знам нищо за ЦСКА - "Левски"

Най-новото попълнение на ЦСКА - нападателят Али Соу, показа първите си усещания от " алените " пред клубния уебсайт. Той съобщи, че се усеща добре и му е прелестно да тренира с новите си съотборници.

Али Соу показа, че ЦСКА е огромен и мощен клуб, който е подкрепян от страхотни почитатели. Той обаче показа, че към момента не знае нищо за дербито с " Левски ".



„ Чувствам се добре. Тренирам с тима. Чувствам се добре със съотборниците ми. Последните дни бяха доста положителни. Кариерата ми стартира вкъщи в Гамбия. Участвахме на един шампионат в Италия. Тогава ме видяха от " Киево " и ме наеха. След това бях част от разнообразни клубове в Италия, а в този момент към този момент съм тук”, разяснява Али Соу.

„ Моите упоритости постоянно са били идентични. Дойдох тук, с цел да опитам да печеля всичко допустимо. Не съм тук, с цел да бъда Роналдо или Меси, а дружно с тима да реализираме триумфи и да спечелим титли. Това е главната ми цел. ЦСКА е огромен и мощен клуб, който е подкрепян от страхотни почитатели. Феновете ми харесват. Видях някои мачове и съвсем всичко ми харесва”, съобщи още Соу и добави:

„ Тук съм, с цел да оказа помощ на тима, всички сме съотборници. Трябва да вършим каквото е належащо. Изборът кой ще играе в даден мач постоянно е на треньора. Като състезател постоянно се веселя на трите точки. Искам моят отбор да побеждава.”

Попитан за идното дерби ЦСКА – " Левски ", футболистът на " червените” съобщи:

„ Определено не знам нищо за този мач. Мисля, че е дерби. Не съм осведомен и не мога да усетя заряда на мача колкото хората, които са тук. Но като състезател постоянно съм подготвен да вземам участие в даден мач. На мача с " Левски " ще е същото. Трябва да даваш всичко от себе си. Работим крепко. Искам да съм подготвен за целия сезон, а не за един мач. Не съм гледал мачове от българското състезание досега. Сега обаче съм тук и ще натрупам персонален опит.”

„ Имаше договаряния сред клубовете и когато ми бе отправено предложение, аз бях благополучен и одобрих. Сега също съм благополучен и удовлетворен от решението да дойда в ЦСКА. Всичко върви добре, професионално. Тренираме добре. Нямам никакви съжаления и мисля, че в никакъв случай няма да имам”, сподели още Али Соу и приключи:

„ Ще дам 100% от себе си. Както в подготвителния развой, по този начин и по време на мачовете. Така че всякога ще се разпределям оптимално. Това е моето заричане.”

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР