Най-новото попълнение на даде първото си интервю като играч на

...
Най-новото попълнение на даде първото си интервю като играч на
Коментари Харесай

Най-новото попълнение на Милан разкри своята цел в клуба

Най-новото попълнение на даде първото си изявление като състезател на отбора. В него той описа за насладата си от прехвърлянето, своите цели в клуба, футболните си качества и ранното си развиване в спорта.

" Милан е популярен тим с велика история. Това е именит клуб, тъй че се зарадвах, когато оттова се свързаха с мен. Говорих със фамилията и приятелите ми, бях толкоз благополучен. Милан постоянно е имал огромни играчи и е преследвал топ цели, желая да съм част от това. Аз съм футболист, който обича да задържа топката, като мога да центрирам и с двата си крайници. Целта ми е да играя на сегашното равнище на отбора, както и да достигнем допустимо най-далече в Серия " А " и Европа.

Behind-the-scenes
Il dietro le quinte
— AC Milan (@acmilan)
Толкова съм благополучен да бъда тук в тим с блестяща история. Малко е тъжно, че сега играем без почитатели на стадионите, само че мога да им кажа да ни поддържат и да ни дават и от своята мощ. Започнах да играя футбол на седемгодишна възраст. Баща ми е бил футболист като по-млад, макар че не е играл на високо равнище. Все отново той съумя да ми съобщи пристрастеността към футбола. На 13 години подписах с, където се развивах до 17-годишна възраст, когато подписах първия си професионален контракт. Оттам стартира всичко ", показа Мейте пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР