Най-новото бижу в SUV гамата на Volvo - XC40, пристигна

...
Най-новото бижу в SUV гамата на Volvo - XC40, пристигна
Коментари Харесай

Новото Volvo XC40 на премиерна обиколка в България

Най-новото украшение в SUV гамата на Volvo - XC40, дойде в България и пое на премиерна обиколка в огромните градове на страната. Новото Volvo XC40 в осъществяване R-Design, с отличителна R-Design предна решетка, спортно окачване за още по-динамично чувство и смело комбиниране на неповторим Bursting Blue екстериорен цвят и черен Black Stone покрив, дебютира в шоурума на "Мото-Пфое " в Пловдив на 19 февруари, където ще остане до 23 февруари.

От Volvo Cars оповестиха, че първият пробив на компанията в сегмента на компактните SUV коли е извънредно сполучлив - новото Volvo XC40 се радва на голям интерес, с повече от 20 000 поръчки световно досега. ХС40 се приема добре освен от клиентите, само че и от международните медии. Компактният SUV на Volvo е измежду седемте финалиста в европейския конкурс Автомобил на годината 2018, чийто победител ще бъде разгласен през март. В края на януари ХС40 беше разгласен за Автомобил на годината от влиятелното британско издание What Car?

ХС40 е първият модел, издигнат на новата Volvo платформа CMA (Compact modular vehicle architecture), която ще бъде в основата на всички бъдещи коли от серията 40, в това число напълно електрическите. ХС40 е особено основан за динамичния живот в града - с изразителен дизайн, интелигентни технологии, съвременни системи за сигурност и новаторски решения за интериорното пространство. С неговата поява Volvo Cars добави SUV гамата си и по този начин с ХС90, ХС60 и ХС40 за първи път предлага световно три напълно нови модела в най-бързо развиващия се сегмент на автомобилния пазар, проправяйки си път за предстоящ напредък на продажбите и приходите. 

Заповядайте да го разгледате от 19 до 23 февруари в шоурума на "Мото-Пфое " в  Пловдив на бул. "Цариградско шосе " 5Б.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР