Производител на луксозни RV превърна Ford F-250 в кемпер на стойност $350 000 с почти всички удобства на дома — включително пране

...
Най-новият производител на RV 27North е базиран на пикап кемпер,
Коментари Харесай

Най-новият производител на RV 27North е базиран на пикап кемпер, наречен RexRover.

< p>Малката къща на колела на стойност 350 000 долара разполага с необичайно луксозни удобства като пералня.

Главният пазарен стратег на 27North казва, че компанията отбелязва високи продажби въпреки „кървавата баня“ в индустрията на RV.

На фона на „кървава баня“ за превозни средства за отдих, 27North остава устойчив с най-новия си RV: луксозен кемпер с пикап на стойност $350 000 с всички удобства на типичен дом.

Продажбите изглеждат мрачни в общия RV индустрия. От 2020 г. доскоро компаниите, специализирани в тези малки домове на колела, бяха в разцвета си. Продажбите рязко скочиха, компании като Winnebago натрупаха многомилиардни неизпълнени задължения, а къмпингите се препълниха с пътници.

Сега изглежда като трескава мечта от миналото. Тези някога непобедими марки отбелязват спад в продажбите на RV. И доставките на тези превозни средства са намалели с 47,7% от 2023 г. в сравнение със същото време през 2022 г., според данни от юли на Асоциацията на RV Industry Association.

„Има, и аз не използвам този термин с лека ръка, кървава баня в индустрията на RV", каза Марк Гласър, главен пазарен стратег на 27North, пред Insider.

"Има много консолидация."

Въпреки тенденцията в индустрията, очевидно не всичко е погребение и възхвала на компаниите, които продават и произвеждат RVs.

На фона на това производителят на луксозни кемпери и камиони 27North казва, че продажбите му изглеждат по-добре от всякога.

В което се чувства като шок в индустрията, компанията "продължава да има най-добрите си години досега", каза Гласър. Според него продажбите му се увеличават с около 50% годишно.

27Най-новият продукт на North, RexRover, е достъпен за закупуване от март и имаше първия си голям публичен дебют в средата на май на Overland Expo в Флагстаф, Аризона.

Оттогава компанията и нейните дилърски мрежи наблюдават „огромно“ търсене на усъвършенствания RV.

Но последното му предложение не е типично Кемпер ван от клас B.

Вместо това, това е кемпер, базиран на пикап, пазар, който според Гласър в момента има по-малко конкуренция. Докато някои по-малки производители на RV изграждат тези домове, базирани на пикапи, все още не са много стари компании, които ги предлагат.

За да направи това, 27North използва Ford F-250 SuperCab 4x4.

A след това домът от въглеродни влакна беше поставен върху шасито на Ford, за да създаде жилищно пространство с две легла.

С дължина от 22 фута кемперът на камиона е приблизително същата дължина като типичен кемпер Mercedes Benz Sprinter с междуосие 170 инча ван.

Въпреки почти сравнимата дължина, цената на RexRover със сигурност надминава повечето кемпери.

RexRover започва от $350 000.

Но с "сухоземния" надстройка — която идва с добавки като подобрена захранваща система и външна кухня — след това цената скача до $370 000.

Тази цена е сравнима и с кемпер за камион EarthCruiser на производителя на луксозни експедиционни превозни средства.< /p>

Да, това е сериозен разход в сравнение с повечето кемпери.

Но Гласър казва, че камионът и цената му позволяват повече възможности за движение извън пътя.

„Някой който е ориентиран единствено към стойността, не е нашият пазар“, каза той. За 27North приоритетът е качеството, а не евтиността.

Може да изглежда ирационално да се продава кемпер толкова скъпо, когато доставките на RV са намалели.

В края на краищата, наследената компания Winnebago беше в поредица от разкриване на нови евтини RVs.

Но това не изглежда да тревожи 27North: „Ние не се конкурираме на цена“, каза Гласър.

Вътре във въглеродните влакна черупка, удобствата са подобни на типичен дом.

Разбира се, камионът не се вписва в типичната бохо естетика на перфектния кемпер в Instagram. Но поне има всичко, от което един пътешественик може да има нужда: кухня, баня, телевизор, спални и дори пералня.

За да спят до петима души, има двойно легло над кабината и зад двойно легло queen size, което може да се превърне в трапезария.

Няма нужда да се впускате в гората за почивка в банята — камионът разполага с баня с душ, касетна тоалетна и мивка. Чистата вода се изтегля от 40-галонния резервоар за прясна вода на камиона и се изхвърля в резервоара за сива вода.

Както повечето напълно вградени RV, кухнята има хладилник с фризер и дебел плот с издърпване -out разширение.

Има и удобства като микровълнова печка и кафе машина. Пералня също е интегрирана в страничната част на кухнята.

Няма оставена играчка: Камионът може да тегли до 3000 паунда.

Елементи за съхранение и багажници за велосипеди, наред с други функции , също покрива екстериора на кемпера за камиони.

За да захранва своите удобства, превозното средство разполага със система за захранване, която според Glasser може да позволи на RV да остане извън мрежата за неопределено време.

Това включва 600 вата слънчева енергия, 3000-ватов инвертор, система за зареждане на алтернатора и две 300-амперчасови литиеви батерии.

Това са малките детайли, които правят RexRover луксозен.

< p>От затъмняващите щори до интелигентния телевизор и устойчивата на атмосферни влияния подова настилка, камионът е оборудван да замени типичен фундаментен дом.

И досега купувачите отговарят на тези на- пътни удобства.

Отнема около месец на 27North да построи един от тези кемпери.

Първата единица беше доставена преди няколко месеца.

А сега , продава всички RexRover, които са слезли от производствената му линия, каза главният пазарен стратег на компанията.

„Не можем да ги направим достатъчно бързо“, каза Гласър.

Гласър каза, че 27North скоро ще разшири своето съоръжение, за да улесни нарастващия пазар на компании и експедиционни камиони.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР