Най-новият обектив на Sony гарантира превъзходна резолюция, изключително боке и

...
Най-новият обектив на Sony гарантира превъзходна резолюция, изключително боке и
Коментари Харесай

Alpha системата на Sony се допълва с представянето на новия, 60-ти, обектив с E-байонет, FE 50mm F1.2 G Master™

Най-новият обектив на Sony подсигурява превъзходна резолюция, извънредно боке и автофокус с усъвършенствани характерности в стилен дизайн

Днес Sony разкри детайлности за най-новото попълнение в серията G Master пълноформатни обективи на компанията – FE 50mm F1.2 GM (модел SEL50F12GM), който добавя серията на Sony G Master със своята отлична резолюция и въздействащо боке, водеща за промишлеността технология на AF (автофокуса), професионален надзор и надеждност, побрани в стилен и лек дизайн. С оптималната бленда от F1.2, обективът комбинира впечатляващо плитка дълбочина на рязкост за оптималната експресивна независимост и изключителна светлочувствителност, което разрешава по-бързи скорости на пандиза и по-ниско ISO при ниска осветеност. Това го прави съвършен за портрети, сватбена снимка, видео и други.

“С неспокойствие ви представяме нашия 60-ти обектив с E-байонет – FE 50mm F1.2 GM, който предлага нова независимост на креативно изложение и улеснение при прилагане, както при фотоси, по този начин и при видео, като всеки обектив с бленда F1.2,” сподели Ян Салмон Леганьор, шеф Продуктов маркетинг, отдел Цифрова снимка, Sony Europe. “Ние постоянно се вслушваме в това, което нашите клиенти ни споделят, с цел да им предоставим допустимо най-хубавите технологии в региона на цифровите изображения. FE 50mm F1.2 GM, нашият първи F1.2 обектив за марката α, е безкомпромисно създаден, с цел да дава отговор на непрекъснато изменящите се потребности на актуалните създатели на наличие.”

Отлична резолюция и красиво боке

FE 50mm F1.2 GM включва най-съвременната оптика, включваща три XA (силно асферични) детайла, които способстват за постигането на висока резолюция във всяка зона на изображението, която се поддържа даже при F1.2. Новият обектив подсигурява ясни изображения и при контражурно осветяване на сцената с помощта на покритието, технология на Sony, Nano AR Coating II, което дейно минимизира вътрешните отблясъци, с цел да се избегнат отблясъците и светлите артефакти (ghosting).

FE 50mm F1.2 GM основава присъщото за G Master въздействащо боке при оптималната бленда F1.2, с помощта на което придава размер на всяко изображение. С новоразработената диафрагма с 11 ламела и тънко надъхан оптичен дизайн с минимални сферични аберации, обективът реализира безпрепятствено боке в дълбочина както в предния, по този начин и в задния проект.

Усъвършенствани автофокус и следене при F1.2
Обективът може да поддържа акуратен фокус върху обектите даже и при извънредно плитка дълбочина на рязкост благодарение на бърз, акуратен и спокоен AF с следене с помощта на четирите линейни XD (изключително динамични) мотора, които обезпечават висока резултатност на задвижване. Когато е належащо точно фокусиране, изключително при снимането на 4K видео с следене на човешки очи, FE 50mm F1.2 GM разрешава на потребителя да се концентрира върху композицията, с помощта на своето извънредно малко време на реакция с минимално закъснение и ниски равнища на вибрациите. Механизмът за плаващ фокус на обектива, ръководен от особено основания за задачата логаритъм за задвижване на обектива, реализира висока резолюция във всяка зона на фокуса при минимално фокусно разстояние от 40 сантиметра.

Професионално ръководство и надеждност в компактна форма
FE 50mm F1.2 GM е основан особено с мисъл за експертите в региона на основаването на наличие. С комфортно ръководство и функционалности като ръчен фокус с линеен отговор (Linear Response MF), пръстен за ръководство на блендата с on/off превключване на клик опцията, бутон за превключване на режимите на фокуса и два персонализируеми бутона за задържане на фокуса, FE 50mm F1.2 GM съвместява лесното ръководство при работа с професионалния надзор върху процеса. FE 50mm F1.2 GM е и с резистентен на прахуляк и влага дизайн и флуорно покритие на предните детайли, което защищава обектива от пръстови отпечатъци, прахуляк, вода, мазнини и други замърсители. Разработен благодарение на най-новите симулационни технологии и последните технологии в оптичния дизайн, обективът е изумително стилен и лек (φ87x108mm,778g), което обезпечава лесна подвижност и елементарно боравене с него спрямо други 50mm F1.2 модели.

Цена и наличност
Новият FE 50mm F1.2 GM ще бъде разполагаем от април и ще се продава на приблизителна цена 4599 лева от разнообразни упълномощени търговци на Sony.

Тук можете да намерите разнообразни извънредни истории, видеоклипове и забавно ново наличие, снимано с най-новите фотоапарати на Sony и други техни артикули. Фотографският хъб на Sony за Европа е разполагаем на 22 езика, като се разгласяват вести за артикули и надпревари и настоящ лист със събития на Sony за всяка страна.

За по-подробна информация за продукта, апелирам посетете:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР