Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER X2

...
Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER X2
Коментари Харесай

Най-новото glo HYPER X2 AIR идва скоро на българския пазар

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER X2 AIR стъпва на българския пазар в края на месец май тази година. Съвсем скоро пълнолетните български консуматори ще бъдат измежду първите, които ще могат да избират сред седем нови цвята с железен колорит и грациозен дизайн на продукта.



Последната версия на новаторската технология за нагряване на тютюн glo™ HYPER X2 AIR идва у нас с премиум визия, със моден алуминиев корпус и съставлява най-лекото glo™ до момента. Това е вторият модел на устройството, което БАТ България показва за последните шест месеца, когато беше и формалната премиера на първия модел glo™ HYPER X2 в България, отличена със специфичен приз за „ Иновативно събитие на 2022 “.

Новото устройство glo™ HYPER X2 AIR предлага на пълнолетните консуматори усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в стилен корпус, то е с 25% по-леко от настоящия модел и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване („ Boost “), знак за положението на батерията, новаторски механизъм на отваряне, и може да се употребява до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.



„ Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER X2 AIR в България затвърждава трансформацията и развиването на нашата компания и акцентира за следващ път главната тактика на БАТ да понижи въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните консуматори необятна гама от по-малко рискови други възможности на пушенето* “, показаха от БАТ България във връзка премиерата на модела у нас.

От компанията допълват, че glo™ е минало хиляди часове проби и е подкрепено от солидни научни проучвания. Едногодишното клинично изследване, което БАТ организира за оценка на въздействието, сподели, че пълнолетните пушачи, които са минали напълно към glo™, са постигнали обилни и устойчиви усъвършенствания в няколко индикатора за евентуална щета спрямо тези, които не престават да пушат. Резултатите от това изследване предоставиха нови значими данни, които допълват доказателствата в поддръжка на glo™ като артикул с понижен риск*. Повече за изследването може да прочетете тук. 



glo™ HYPER X2 AIR ще се предлага в комерсиалната мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под одобрената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите ще бъдат налични и в множеството огромни търговски центрове, измежду които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на myglo.bg.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР