Най-новият концерт-спектакъл на Нина Николина JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ гостува

...
Най-новият концерт-спектакъл на Нина Николина JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ гостува
Коментари Харесай

Нина Николина с „JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ в Димитровград

Най-новият концерт-спектакъл на Нина Николина „ JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ гостува от 20.30 ч. довечера на пл. „ България “ в Димитровград.

В „ JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ се срещат традиция и актуалност, музикално комбиниране на достоверен български фолклор с етно и джаз детайли.
В репертоара са включени новите песни от идния втори концертен албум на изпълнителката, най-популярните, както и неиздадени досега български национални песни, показани по друг от обичайния метод, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще звучат и шлагер синглите „ Ти “, „ Тебе да вземем “ и „ Сън “.

На сцената с Нина Николина са: Калин Вельов- барабани и перкусии, Мартин Ташев-тромпет и вокал, Мирослав Турийски- клавишни и Таня Първанова- вокал.

Митове, митове и обичаи, с изключение на „ разказани “ в ария, ще чуете и с текст в „ превод “ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина, анонсират уредниците от община Димитровград.

Концертът е с поддръжката на Министерство на културата и е част от празничната стратегия за 75-годишнината на Димитровград.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР